maandag 22 februari 2016

Zandstuve zwembad

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

De Zandstuve : veel meer dan de zwembaden. De camping is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van Hardenberg in Overijssel! Kampeerdorp de Zandstuve is een kindercamping voor jong en oud.


Een middagje spetteren in het zwembad en genieten in het binnenzwembad of in het buitenbad. Natuurlijk met die te gekke Crazy Cone glijbaan, maar er is nog veel meer. Maar ook als je hier niet kampeert, kun je heerlijk komen zwemmen.


De kids vermaken zich uren in het zwembad met de supersnelle supersnelle meter lange glijbaan (de Crazy Cone) en een plonsbassin.

Voor de kinderen is er een kinderzwembad en voor de allerkleinsten een ondiep peuterbadje. Voor een geslaagde vakantie mogen natuurlijk goede voorzieningen niet ontbreken. Welk seizoen het ook is, een heerlijke duik in het zwembad is altijd mogelijk! Wil je graag een heerlijke vakantie beleven op onze camping in Hardenberg, maar wel het comfort hebben van thuis?


Kies dan voor één van onze stuuftastische accommodaties! De gemeente Twenterand heeft twee zwembaden in beheer. Alles over deze zwembaden kunt u lezen op deze website. We hebben een overzichtelijk kampeerterrein, met kindvriendelijke bewegwijzering. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen?


Het hele seizoen is er volop animatie voor de kinderen, en ook voor de ouders is het genieten en ontspannen geblazen. Openingstijden zwembad De Stamper. Terug naar Zwemmen in Twenterand. Aquapark de Zandstuve is tijdens de winterperiode gesloten.


En hij is ook écht leuk om vanaf te glijden! Maar het hele Zandstuve zwembad is tof!

Er is een overdekt subtropisch zwembad voor urenlang spetterplezier en er zijn verschillende kidsclubs, voor kids van alle leeftijden. Absoluut een top vakantie. Het is zo bizar om te zien hoe de kinderen zich vermaken voor de accommodatie of caravan in de speeltuintjes, waarbij ouders tot rust komen voor de lodge. Het animatieprogramma is top!


Genieten van een subtropisch zwemparadijs in Haredenberg? Op deze camping is een subtropisch binnenzwembad met verwarmd buitenzwembad. Hier kan jong en oud zich prima vermaken!


Er bevindt zich een lange glijbaan van meter met bijzondere lichten waardoor het net lijkt of je inde ruimte bent. Gegarandeerd urenlang zwemplezier met de supersnelle meter glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin. Voor een kindervakantie in Overijssel is kindercamping de Zandstuve ideaal! Deze sterren ANWB-TOP Camping heeft een goed gevuld dagprogramma met kinderanimatie, kindertheater, shows, veel leuke kinderactiviteiten, familierestaurant, supermarkt, groot zwembad en een binnenspeeltuin.


Het is echt een heel uitgebreid en super sfeervol park met zeer goede faciliteiten. Wij hebben hier een geweldige midweek gehad. Het zwembad (en dan vooral buiten!) is erg mooi.


Verder ook leuk dat ze een eigen theater hebben. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! De kinderen zeggen nog steeds dat ze terug willen naar de Zandstuve ! Het zo fraai in een bosrijke omgeving gesitueerde 55-jarige oude openluchtzwembad aan de Hammerweg in Vroomshoop krijgt steeds meer de kenmerken van een heus Aquapark.


Reviews Ties en Gijs hebben hun. Er zijn meer dan 1luxe glamping accommodaties te vinden. De glamping accommodaties hebben allemaal een volledig ingerichte keuken, sanitair, loungeset, TV en goede bedden (boxspring).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.