woensdag 17 februari 2016

Voetbalschoen kunstgras en gewoon gras

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Eerst passen, later betalen. Snelle verzending en gratis retour.


Shop alle merken en modellen voetbalschoenen online op beslist.

AG- ArtificialGround: AG voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor kunstgrasveld. Deze voetbalschoenen zijn beter beschermd tegen de invloeden van kunstgras waardoor ze langer meegaan. De noppen zijn soms van ander materiaal en de punt van de schoenen is verstevigd. Op gewoon gras kan er ook vaak mee gespeeld worden. Alle soorten kunstgras voetbalschoenen waarmee je kunt spelen zijn hier te vergelijken, zowel dames-, heren-, als kindermodellen en maten zijn allemaal naast elkaar te bekijken en vergelijken.


Doordat kunstgras weliswaar steeds beter wordt, maar toch net anders blijft dan gewoon gras , is speciaal schoeisel nu eenmaal. Alle nieuwe kunstgras Nike voetbalschoenen , kunstgras adidas voetbalschoenen en kunstgras PUMA voetbalschoenen zijn bij ons te bestellen.

Er wordt steeds vaker gevoetbald op verschillende ondergronden en het is belangrijk om de goede voetbalschoenen te dragen voor de betreffende ondergrond. Een voetbalschoen voor op gras , is heel anders dan een voetbalschoen voor op kunstgras of een zaalvoetbalschoen bijvoorbeeld. Het verschil zit ‘m vaak in de noppen. We spelen inmiddels op de vierde generatie kunstgras en het onderscheid tussen kunstgras en gewoon gras is steeds kleiner geworden.


Hierdoor krijgen voetbalspelers de keuze tussen kunstgras voetbalschoenen en gewone voetbalschoenen. Maar wat is nou het verschil tussen deze twee type schoenen, welke moet je kiezen en waarom? Wij zochten het voor je uit. Naar verloop van tijd kunnen er daardoor blessures ontstaan.


Onderstaand een leuk artikel over kunstgras VS gewoon gras. Je kan met kunstgras voetbalschoenen ook gewoon op normaal gras voetballen. De kunstgras schoen lijkt meestal wel op de normale voetbalschoen , alleen zijn de noppen meestal wat ingekort, en zitten er meerdere noppen op. Ook is de indeling van de noppen vaak anders.


Het merk Adidas heeft bijvoorbeeld zo’n kunstgras voetbalschoen. De huidige generatie voetballers. Hiermee is het mogelijk om op zowel gewoon gras als op kunstgras te voetballen.

De artificial ground voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor het spelen op kunstgras. Voetbal op kunstgras is in opkomst. Ook deze voetbalschoenen hebben een groter aantal noppen (soms wel tot 25). Kies uit ons aanbod voetbalschoenen voor de leukste sportmomenten.


Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Grote selectie van voetbalschoenen. Bestel ze nu bij OTTO online! Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!


Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Welke voetbalschoenen zijn geschikt voor kunstgras ? Als je gaat voetballen op kunstgras kun je het beste voor andere schoenen kiezen dan de “pantoffels” die je op gewoon gras gebruikt. In dit artikel lees je er alles over. Hiermee zul je veel lekkerder voetballen doordat je meer grip en stabiliteit hebt. Ja, de grip is ietsjes minder op gras.


Gezien het speciaal voor kunstgras is. Het is namelijk zo dat de noppen van kunstgrasvoetbalschoenen anders zijn dan die van echt gras. Op deze pagina vind je de nieuwste modellen van de Predator en Nemeziz serie en klassiekers als de Copa Mundial. Uiteraard vind je hier schoenen met een sokje en de laatste tren voetbalschoenen zonder veters. De afgelopen jaren kiezen veel voetbalclubs ervoor om over te stappen op kunstgras.


De AG-schoen is gemaakt voor Artificial Grass , oftewel kunstgras. Steeds meer amateurverenigingen stappen over op kunstgras. Op kunstgras kun je namelijk vaker trainen dan op gras en het is minder onderhoudsgevoelig. Na een hevige regenbui kan er gewoon gevoetbald worden.


U kunt zich vast voorstellen dat kunstgras minder onderhoud nodig heeft dan gewoon gras maar er is meer. Verschil in prijs tussen gras en kunstgras. De prijs voor kunstgras is een stuk hoger in de aanschaf dan gras (helemaal als u zelf graszaad inzaait). De investering die u doet in kunstgras is voor minimaal jaar. Mag het wat wilder gaan we naar de 40mm.


Veelal zal het een kunstgras worden met een donkere kleur zoals de ForGrass 12. Waar moet u rekening mee houden? Ligt het kunstgras rechtstreeks aan het echte gras ? Dan zal er sneller onkruid in het kunstgras komen.


Ook moet u voorzichtig zijn bij het afrijden van het echt gras. Vind bij Aktiesport online voetbalschoenen alle series die je hartje begeert, zoals de Phantom, Predator, Copa, FUTURE of de Mercurial van topmerken als Nike, adidas en PUMA. De belangrijkste reden voor mensen om geen kunstgras te nemen met huisdieren is de gedachte dat huisdieren kunstgras niet prettig zouden vinden. Dit is echter niet het geval, want huisdieren vinden kunstgras namelijk juist erg prettig.


Dieren zien het verschil niet tussen kunstgras en gewoon gras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.