donderdag 11 februari 2016

Epdm vijverfolie op maat

Maak uw dak helemaal af met de ruime collectie dakbedekkingsproducten van Dakenshop. Hoge elasticiteit, soepel en visvriendelijk! Bestel uw vijverfolie nu online. D vijverfolie maakt uw vijver op maat waterdicht. Voor uw siervijver of zwemvijver!


Hebt u een vijver met allemaal strakke lijnen dan is het mogelijk om een 3D-foliehoes op maat te laten maken, gemaakt in de fabriek.

EPDM -folie op maat gemaakt. Een op maat gelaste vijver functioneert beter vanwege het ontbreken van plooien in de vijverfolie. Vijverfolie op maat gelast. U bepaalt zelf de soort en de dikte van de vijverfolie.


Waar nodig wordt er een beschermdoek onder de folie geplaatst. De vijverfolie wordt met behulp van een föhn of hete boutlasmachine aan elkaar gelast. Jij laat het waterdicht maken van jouw vijver liever aan professionals over?


Groot gelijk: dan is het meteen goed gedaan.

Zowel voor nieuwe vijvers als voor bestaande, te renoveren vijvers hebben wij van vijver- op - maat. U wilt een mooie strakke vijver? Denk dan eens aan een op maat gemaakte 3-dimensionale vijverzak van EPDM. Elke afmeting, elk model, elk detail kunnen we voor u maken. Niet ieder vijveroppervlak heeft dezelfde afmetingen.


U bestelt de vijverfolie op maat dan ook niet in oppervlakte, maar in vijverfolie lengte- en breedtematen. Wil je zelf een folievijver aanleggen op een snelle en eenvoudige manier? Dat kan met een 3-D folie, speciaal voor jou op maat gemaakt.


Zo’n vooraf geassembleerde folie is een erg interessante oplossing voor vijvers met een strakke vorm. Plexiglas platen op maat binnen uur geleverd en gratis op maat gezaagd. In verschillende diktes kleuren leverbaar. Advies op maat van experts. Vandaag bestel morgen in Huis!


De ideale basis voor elke vijver. Nadat de betaling binnen is gekomen zal uw opdracht binnen ca. Als uw vorm van de vijver er niet bij zit, kunt u contact met ons opnemen zodat we een passende offerte kunnen maken.


Maak gebruik van de kortingscode ECO-EPDMen profiteer vandaag nog van deze unieke actie!

Je hoeft hierdoor geen plooien weg te werken of de vijverfolie zelf op maat te maken en te lijmen. Het enige wat hiervoor nodig is zijn de afmetingen van de vijver. Het is soepel en dankzij de dikte van 0. Bij een 2D maatwerk ontvangt u een vlak stuk vijverfolie op basis van de door u opgegeven maten. Bij een 3D maatwerk ontvangt u een gelaste foliezak in de door u gewenste vorm op basis van de door u opgegeven maten. Heeft u een eigen ontwerp voor uw vijver in een andere vorm?


U selecteert bijvoorbeeld de pvc vijverfolie meter breed bij een lengte van meter voor een vijver van meter bree meter lang en meter diep. Op deze manier heeft u altijd vijverfolie op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.