dinsdag 9 februari 2016

Heineken parasol 4x4

Met reclamebedrukking behoort tot de mogelijkheden. Haal vandaag nog die 400x400cm parasols in huis. Groot assortiment Parasols. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Gratis op te halen tweemaal een vierkante heineken parasol.

De heineken parasols zijn niet gebruikt. De Basto Pro parasols zijn leverbaar in 4×en 5×meter. In beide gevallen bieden de grote oppervlakken doek ruimschoots verkoeling op warme dagen en bescherming tegen wind of een lichte regen. Door de omvang zijn de Basto Pro parasols zeer geschikt voor een groepsopstelling van tafels en stoelen onder de parasol.


Parasol voor het terras goedkoop kopen Topklasse Producten van topkwaliteit Snelle levering Vind professionele parasols voor terras en tuin online bij. Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800. Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten. Van groot tot klein Parasols met een diameter van of meter zijn geschikt voor plaatsing in een daarvoor geschikte terrastafel.


Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels.

Hij heeft een eenvoudig te gebruiken openingsmechanisme met meer dan verschillende standen, zodat de parasol ook als windscherm kan worden gebruikt. Deze luxe parasol heeft een luifel gemaakt van 1 polyester. Solero Basto is een heuse XL parasol , want deze parasol leverbaar in twee grote formaten van 4xen 5xm. Twijfelt u over de juiste afmeting voor uw situatie? U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies!


Deze parasol heeft een stevig aluminium frame, een groot uv-bestendig doek en een draagbare voet, waardoor hij je perfect tegen zonlicht zal beschermen. Deze parasol kan eenvoudig geopend en gesloten worden door aan de knop op de paal te draaien. De aluminium paal zorgt er samen met de stevige aluminium baleinen voor dat de parasol erg duurza.


Afmetingen, kleuren en materialen. De parasols van Project Totaal Okido bieden u dit alles tegen een bodemprijs. De horeca parasol 4×is de ideale parasol voor op je terras. Deze 4×maat is namelijk een geschikte maat om bijvoorbeeld meerdere parasols naast elkaar te plaatsen. Luxe Parasol ( parasols ) te koop , horeca kwaliteit Zeer mooie luxe parasols te koop nieuw en gebruikt topkwaliteit , speciaal gemaakt voor de horeca 4xmtr €2Horeca parasols voor schaduw en sfeer - Okido B. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment parasols.


Meer geluksmomentjes buiten! Wij hebben vele soorten parasols , zoals parasols van 300×30 parasols van 400×4en parasols van 500×500. Bij ons vindt u ook terrasoverkappingen, losse parasoldoeken, beschermhoezen en parasolvoeten.


Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw horeca parasol ook uw visitekaartje kan worden. Zo creëert u een fijne schaduwrijke plek voor uw gasten!

Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast. Heineken Parasol (meter doorsnee) aantal. Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt.


De Prostor horeca parasols bedient u makkelijk met de hand of afstandbediening (alleen Quatro 250×250). Met één druk op de knop opent of sluit u maar liefst zweef parasols tegelijk! De parasols kunnen met regengoten aan elkaar verbonden worden en kunnen, net als u, blijven zitten als de parasols gesloten worden! Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak.


De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-op een schaal van 8. Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.