vrijdag 26 februari 2016

Getrommelde bestrating

Getrommelde bestrating

Koop nú Bestrating in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De beste prijzen bestratingen. Door hun formaat is getrommelde bestrating ook nog eens geschikt om te gebruiken in verschillende legpatronen.


Getrommelde bestrating

Binnen de getrommelde bestrating is veel diversiteit. De tuin: het is en blijft een heerlijke plek om te ontspannen. Iedereen doet dat op zijn eigen manier.


De een besteedt er niet zo veel aandacht aan en. Natuurlijk verouderde getrommelde bestrating. De trommelstenen van Excluton geven een rustiek uiterlijk aan je terras en creëren een ruimtelijke tuin, terras of tuinpad! Met onze getrommelde bestrating van 20x30cm kiest u letterlijk voor een steen van formaat. Deze steen is voor getrommelde bestrating relatief groot en oogt daardoor heel rustig.


Getrommelde bestrating

Tegelijk behoudt u de klassieke en authentieke uitstraling waar getrommelde bestrating om bekend staat. De getrommelde stenen van de merken MBI en Excluton zijn altijd erg populair. Wanneer je een tijdloze bestrating wilt aanleggen zijn getrommelde stenen de juiste keuze. Doordat getrommelde stenen aan alle zijden machinaal bewerkt worden, het zogenaamde trommelen, lijkt het alsof de stenen al jaren oud zijn. Reinig de getrommelde bestrating alleen met water, omdat sommige reinigingsmiddelen schade aan de stenen kunnen veroorzaken.


In de winter of vochtige periodes vestigen algen en mossen zich snel op stenen. Met schoonmaakazijn of andere milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen maakt u uw snel terras schoon. De trommelstenen zijn in verschillende formaten beschikbaar, namelijk in waalformaat, dikformaat en grootformaat.


Bekijk hieronder ons assortiment. Getrommelde tuin bestrating. Dit geeft deze trommelstenen een speels en nostalgische look en feel. Wij bieden een groot assortiment stenen en klinkers aan voor tuin en terras, waaronder getrommelde bestrating en betonklinkers.


Tijdens dit centrifugaal proces breken er kleine hoekjes van de stenen af en onstaan er deuken en krassen in de stenen. Er is een enorme variatie en ze zijn maatvast. Dat laatste in niet onbelangrijk, omdat de stenen daardoor gemakkelijk en goedkoop te leggen zijn. Het resultaat zal niet strak maar juist natuurlijk overkomen vanwege de bewerkte randen.


Veel soorten getrommelde bestrating Ons assortiment getrommelde bestrating is. Wat zijn getrommelde klinkers? Terwijl je druk op zoek bent naar een prachtige bestrating , loop je soms tegen allerlei termen aan waarvan je denk: Wat is dat? Een van die termen is getrommelde klinkers.


Laten we deze term eens iets verder uitdiepen aan de hand van een paar vragen over getrommelde klinkers. Zoekt u een tijdloze sfeer voor uw bestrating , dan is getrommelde bestrating een goede keus! Kom langs om het volledige assortiment te bekijken.


Alle gebakken bestrating uit ons aanbod is getrommeld. Dit houdt in dat de klinkers op een natuurlijke wijze verouderd zijn met behulp van een trommelmachine. Hierdoor hebben de stenen een vintage uitstraling waarmee u uw tuin, pad of terras direct een rustieke look geeft. Vanwege de grootte en gewicht van het product zijn de bezorgkosten variabel.


Wilt u het product laten bezorgen, neem contact op met onze klantenservice voor de bezorgmogelijkheden. De naam zegt het al: getrommelde bestrating is geen strakke bestrating. Om een steen een ouder en authentieker te laten lijken wordt de strakke bestrating machinaal over elkaar heen gerold (getrommeld).


Zodat de randen van de bestrating minder strak worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.