woensdag 17 februari 2016

Veranda hout vrijstaand

Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze? Gratis levering bij u aan huis!

Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Verandaverlichting op beslist. Met onze houten veranda ’s creëert u de ideale buitenplek, zodat u lekker in de zon en uit de wind kunt genieten van uw tuin. Het vakantiegevoel komt dan vanzelf.


Lugarde ontwerpt en produceert al meer dan jaar vrijstaande houten veranda ’s en aanbouwveranda’s. We verkopen onze veranda ’s via een uitgebreid netwerk van verkooppunten. Zo kunt u deze overkapping vrijstaand in de tuin neer zetten, om extra van het buitenleven te kunnen genieten.

Ook kunt u de vrijstaande overkapping gebruiken als carport. Op deze manier heeft u nooit meer last van bevroren. Ook is het bij veel vrijstaande veranda ’s mogelijk om de hoogte aan te passen zodat het bij de overige. Hiernaast ziet u een veranda die door ons op maat gemaakt is.


Vrijstaande veranda douglas met vlondervloer en zwarte wanden. Het gehele pakket wordt kant en klaar geleverd en voorzien van alle inkepingen. Landelijke terrasoverkapping veranda met berging schuurtje en dubbele deuren vrijstaand in tuin. Vooral in fijnbezaagd hout heb je veel meer een natuurlijke en stoere look and feel bij je terrasoverkapping. Onbehandeld zal het hout snel vergrijzen waar weersinvloeden vrij spel hebben.


Door het hout te behandelen met speciale douglas-olie zal het hout niet vergrijzen maar juist een warme oranje gloed krijgen. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Ook voor een voorgefabriceerde houten aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.

Tijdens de zomermaanden geniet u er van de schaduw, in de wintermaanden zit u heerlijk uit de koude wind. Een vrijstaande veranda oogt stijlvol en geeft uw tuin veel meerwaarde doordat u meteen een sfeervolle plek in uw tuin creëert. De wanden van de constructie kunt u namelijk geheel open laten of deels dichtmaken.


Het geheel wordt compleet als zelfbouw bouwpakket veranda geleverd. Door de bijgeleverde montagehandleidingen is het monteren een eenvoudig klusje en kunt u snel van uw veranda genieten. De vrijstaande overkapping met polycarbonaat kan op een groot aantal standaard maten geleverd worden. Een houten veranda heeft een luxe en natuurlijke uitstraling. Zeker veranda ’s met een constructie van douglashout.


Als we het over een veranda hebben, dan wordt er oorspronkelijk een uitbouw van een woning bedoeld. Tegenwoordig wordt een veranda ook aan een schuur of een tuinhuis gebouwd. Maar er bestaan ook vrijstaande veranda ’s. Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport. Verleng je leefruimte met een veranda.


Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o. De vrijstaande veranda kunt u gemakkelijk in uw achtertuin plaatsen, deze beschermt u optimaal tegen hevige weersomstandigheden. Deze kunt u jaarlijks opnieuw behandelen met beits voor extra bescherming en een mooie uitstraling van het hout. Zelf een houten veranda bouwen aan huis of vrijstaand in uw tuin? Wanneer u kiest voor een materiaalpakket dan dient u zelf alle inkepingen en te maken in het hout.


GardenDreams vrijstaande terrasoverkapping, losstaande veranda. Dat is genieten van uw tuin en beschermt u tegen de wind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.