maandag 15 februari 2016

Fruitbomen kwekerij drenthe

Alle fruitbomen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw bomen online. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Bij boomkwekerij Klein uit Zuidwolde bieden wij een ruim assortiment bomen uit eigen kwekerij van onze boomkwekerij in Drenthe.


De Baggelhof heeft zijn naam te danken aan het pad Baggelvel waaraan de kwekerij ligt.

Voor een goed advies bent u bij ons aan het goede adres. Wij rooien, leveren en planten bomen door heel Nederland. Zoekt u een solitaire blikvanger of een complete boomgaard? We hebben fruitbomen in alle soorten en maten: hoogstam of halfstam tot wel jaar oud. Kom gerust kijken in onze oude boomgaard en laat je.


Fruitbomen zijn vaak bomen, die horizontaal geleid zijn. Het snoeien van fruitbomen is eenvoudig, want u snoeit gewoon alle takken weg, die verkeerd groeien. Vanaf eind oktober begin november (zodra het blad begint te vallen) is het mogelijk om fruitbomen uit de volle grond te planten.

Dus bent u op zoek naar vaste planten, struiken, siergras, fruit en kruidenplanten of andere buitenplanten? Al onze producten worden in onze eigen kwekerij met liefde verzorgd. Online planten kopen heeft als grote voordeel dat u uur per dag terecht kunt. Daarnaast wordt uw bestelling bij u thuis bezorg maar kunt u er ook voor kiezen deze op te halen bij ons op de kwekerij. U vindt onze boomkwekerij in Zuidlaren, gemeente Tynaarlo, tussen Assen en Groningen.


Zoekt u bomen voor in de tuin en wilt u graag deskundig advies voor u bomen gaat kopen? Wij heten u van harte welkom op onze kwekerij in Zuidlaren! Voor vragen of opmerkingen over onze boomkwekerij in Zuidlaren, Drenthe kunt u terecht bij het contactformulier. Meerdere aanbieders en soorten.


Alle merken voor de laagste prijs. Onze producten worden geteeld in airpot. Hierdoor zijn ze jaarrond leverbaar! Bovendien zit op elke oude fruitboom een jaar garantie. We huldigen het principe van kwaliteit, service en advies op basis van onze kennis van en passie voor vaste planten.


We geven u graag advies over de standplaats en toepassing van de planten in uw tuin. Eelde is gelegen tussen de plaatsen Groningen en Assen. Op onze website kunt U alles lezen over de vaste planten die wij telen en verkopen.

Momenteel telen wij tussen de 3en 3soorten vaste planten, waarvan het grootste gedeelte in pot. Visser Plant Boomkwekerij en Plantencentrum in Lippenhuizen heeft het grootste assortiment. Kwekerijbedrijven (algemeen).


Frieslan Groningen en Drenthe. U bent van harte welkom om een mooie wandeling te maken op onze kwekerij en inspiratie op te doen voor uw tuin. Een bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging.


TreeFirst eigenaar Ruben Haverkamp is een erkend en gecertificeerd boomverzorger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.