donderdag 11 februari 2016

Hekwerk drenthe

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Grootste aanbod tuinafscheiding. De laagste prijzen op Beslist. Welkom op de website van Hekbouw Drenthe hekwerken Geesbrug.


Het meest actuele overzicht van hekwerken in de provincie Drenthe op hethekwerk.

Onbezorgd kunnen wonen, leven en werken. Maatwerk van betaalbare klasse is waar we voor staan. Onze verzinkte en gecoate hekwerken en poorten garanderen een lange levensduur en zijn bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Wij verzorgen vakkundige plaatsing in héél Nederland. Je bent van harte welkom in onze inspiratievolle showtuin van 750min Geesbrug – Drenthe.


Bent u van plan om een hekwerk te plaatsen rondom uw tuin of bedrijfspand in Drenthe ? Wilt u voorkomen dat uw hond de tuin uit kan rennen? Of wilt u graag uw erf beveiligen met hekken?

Met hekwerken van hout of metaal omheint, verfraait en beveiligt u uw erf of perceel. Wij realiseren totaaloplossingen zowel voor de particulier als voor de zakelijke en industriële markt en leveren en plaatsen de hekwerken in Groningen, Drenthe en Friesland maar ook in de rest van Nederland. Elke unieke situatie vraagt om een eigen specifieke hekwerk oplossing, daarom bieden wij een programma met vele variaties hekwerk , van robuust harmonicagaashekwerk met puntraden tot elegant en modern.


Van spijlenhekwerk tot doorrijbeveiliging en van poorten tot sierhekwerk. De snelle levering uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar langdurige relaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te leveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten. De Hekkerij is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van houten hekwerken. Wij leveren verschillende soorten houten hekken, afrasteringen en omheiningen. De hekken worden bij voorkeur gemaakt van kastanjehout of eikenhout.


Er zijn verschillende soorten houten hekken: wringhekken, landhekken, schapenhekken, poorten en klaphekken. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Sierlijk hekwerk geeft uw woning een prachtig verzorgde uitstraling en verhoogt tevens de waarde van uw bezit. Daarnaast biedt sierhekwerk tevens een effectieve afscherming en bescherming van uw bezit en privacy.


Aangezien elk huis anders is en ook u als klant uw specifieke wensen heeft, leveren wij hekwerk op maat. Uw aanspreekpunt voor omheiningen en hekwerken in de regio. Bij Poda koopt u meer dan alleen een omheining!


Poda adviseert, monteert en onderhoudt alle soorten omheiningen.

Tevens biedt Poda een breed assortiment aan omheiningsmaterialen. Met meer dan jaar ervaring en jaar garantie op FSC gecertificeerd hout staat Poda voor kwaliteit. Bent u op zoek naar een hekwerk specialist in Emmen voor een nieuw sierhekwerk, gaashekwerk of spijlenhekwerk?


Dan zijn onze specialisten u graag van dienst. Ook voor advies op maat en vragen over de mogelijkheden over uw hekwerk project staan we natuurlijk voor u klaar. Ook het monteren van hekwerk en poorten, al dan niet met electrische bediening, is geen enkel probleem! Wij werken met 1 eigen fabricage. Hekwerk Emmen - Slim Hekwerken.


Strak of sierlijk, sober of uitbundig, ieder zijn smaak. Als u kiest voor een hekwerk of inrijpoort moet het goed passen bij uzelf en uw tuin. Het hekwerk van uw dromen kan een model uit onze ruime collectie zijn of een totaal nieuw ontwerp.


Zegt u nou zelf, wat geeft er meer voldoening dan als uw idee werkelijkheid wordt. Voordat we bij Royal Fence gingen informeren naar het hekwerk hadden we eigenlijk helemaal geen twijfels. We hadden al mensen in de buurt gesproken die hekken van ze hadden aangeschaft en al meerdere hekken in de omgeving gezien.


De degelijke uitstraling sprak en spreekt ons aan. Wij gebruiken de poort om de toegang tot onze camping af te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.