dinsdag 16 februari 2016

Heemstede zwembad

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Of het nu gaat om zwemlessen op maat, recreeren in het golfslagba banen zwemmen of de vele lessen voor verschillende doelen of doelgroepen.


Bij SportPlaza Groenendaal leert uw kind volgens het Zwem-ABC zwemmen.

Het Zwem-ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid. Dan weet u dat sporten niet altijd even prettig is. Heemstede , NL Zwangerschapszwemmen.


Toch wilt u in conditie blijven. Een ideale activiteit om in conditie te blijven! Er liggen lijnen in het water en iedereen kan bepalen hoeveel baantjes hij of zij. Vele uren worden hier door de HPC zwemmers en zwemsters door gebracht.


Naast het trainen in het zwembad “Sportplaza” worden hier ook thuiswedstrijden gehouden.

Ieder wil graag leuk, goed en snel leren zwemmen! Super leuk toch voor in de vakantie! Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden.


Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles. Nieuw GROENENDAAL is een modern centrum voor fysiotherapie, training, revalidatie, arbozorg en leefstijl. Ons motto is ‘gezond worden, gezond blijven’. Iedereen wil graag leuk, goed en snel leren zwemmen. Welkom bij het leukste zwembad in de regio van Haarlem.


Bij het Boerhaavebad kun je op verschillende uren baantjes zwemmen of gewoon lekker ontspannen in het water. Kinderen genieten bij ons op de glijbaan, bubbelbaden en stroomversnellingen. Op Harteheem en de Hartekamp hebben we verwarmde snoezelbaden.


Op de Hartekamp hebben we ook nog een zwembad dat op verschillende dieptes gezet kan worden. De Houtvaart is het enige openluchtbad van Haarlem. De Vereniging Vrienden van de Houtvaart stelt zich ten doel dit prachtige monumentale zwembad in stand te houden!


Op onze website vindt u alle informatie over het zwembad en onze vereniging.

Tijdens het meldingsgesprek geeft u aan wie u gaat trouwen, welke locatie u kiest en welke achternaam u wilt gebruiken. Zwembad de Planeet heeft twee 25-meterbaden, met daarin een beweegbare bodem. Perfect voor banenzwemmen, trainingen, wedstrijden en activiteiten. Er is een kleine horeca en een koffiecorner.


Vanuit de centrale hal kun je ook naar de fitnessruimte. Deze is compact doch compleet. Prima om je conditie op peil te brengen en te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.