woensdag 13 december 2017

B&g hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf.


Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich er welkom voelen en onnodige gasten houd je liever buiten. Maar hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling? Zo kan een hekwerk een symbolische afscheiding vormen, maar kan het ook dienen om onbevoegden de mogelijkheid ontnemen zichzelf toegang te verlenen. Voor het aanvragen van een offerte op maat verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wanneer u op zoek bent naar het meest vandalismebestendige hekwerk op de markt kiest u voor Palissade.


Deze beschikt over vierkante spijlen waarbij uitbuigen onbegonnen werk is. Hekwerk Toegang Beveiliging. Hierdoor weten we als geen ander verschillende disciplines bij elkaar te brengen en op elkaar af te stemmen. Hiermee toont de organisatie aan een trouw onderdeel te zijn van de maakindustrie in de Brainport regio.


Dat kan heel eenvoudig met behulp van het contactformulier. Onze hekwerken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Hierdoor bent u vrijwel altijd zeker dat u iets kunt vinden dat optimaal aansluit bij uw terrein. Deze oplossingen zijn passend bij talloze locaties, terreinen en beveiligingsbehoeftes.


En compleet”, vult ze aan. Het hekwerk wordt namelijk verzinkt én gecoat. Dit zorgt ervoor dat het lange tijd roest en onderhoudsvrij blijft. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een extra poedercoating aan te brengen zodat de terreinbeveiliging ook qua kleur past bij uw huisstijl en architectuur.


B&g hekwerk

BG staat voor maatwerkoplossingen. Ben jij een commercieel talent met passie voor techniek? Wij zijn voor onze vestiging in België op zoek naar een. De klik was er direct en sindsdien verloopt de samenwerking erg soepel. Binnen het pand pasten we zoveel mogelijk nieuwe, duurzame technologie toe.


Aangezien de bedrijven die actief zijn in deze branche vergelijkbare kwaliteit voor vergelijkbare prijzen bieden, ligt de waarde van het bedrijf tegenwoordig meer in het merk. Diverse soorten vrijdragende schuif poorten zowel nieuw als gebruikt. Bereikbaar waar gastvrijheid gewenst is. Daar zorgen we al zo’n jaar voor. Zo goed als nieuw Ophalen.


B&g hekwerk

Want: Beveiliging begint buiten! Ook is bijpassend hekwerk verkrijgbaar. We zijn behoorlijk enthousiast over jullie organisatie en denken dat we met onze plannen mooi aansluiten op jullie visie. Salarissen, anoniem geplaatst.


Vanuit het hoofdkantoor in Best werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers in Nederlan België, Europa en de Nederlandse Antillen. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw.


Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.