woensdag 27 december 2017

Houten schuur op maat

Zoekt u een nostalgische houten schuur op maat voor in uw tuin? Onze exclusieve vorm van maatwerk en unieke werkwijze zullen u doen verrassen. Doordat we beschikken over een eigen fabriek kunnen we ieder bouwwerk, en dus ook uw houten schuur, op maat maken.


Dan is een schuur van Blokhutspecialist zeker iets voor u. Bij een houten schuur zijn zeer veel verschillende opties mogelijk zoals verschillende wanddiktes, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie en fundering. Bent u benieuwd naar de verschillende schuren ?

Kijk ook eens bij onze categorien houten garages en kapschuren op maat. Dan bent u voor uw houten schuur op maat bij Schipper Groep aan het juiste adres. Onze vakmensen realiseren dus gegarandeerd een houten schuur naar wens. Wij bouwen niet alleen in de landelijke, maar ook in de moderne stijl. Ook voor een houten berging zijn er diverse mogelijkheden, zoals een overkapping.


Houten schuur op maat : onze. Zo past ook de houten berging perfect in de tuin en de omgeving. Het traject naar een landelijke schuur of een berging op maat , begint met advies naar de verschillende mogelijkheden.


Neem hiervoor contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Dierenverblijven op maat door van ’t Foort. Door jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw houten schuur op maat met precisie en deskundigheid gebouwd zal worden. Ook voor een dierenverblijf kunnen wij modellen geheel op maat maken, waarbij we met name gespecialiseerd zijn in het maken van grote modellen. Klassieke houtbouw schuur op maat. Bent u een liefhebber van tijdloos design en ontwerp?


De klassieke houten schuur kan dan de ideale oplossing voor u zijn. U wilt een houten schuur op maat laten maken? Houthandel van Gelder heeft een eigen werkplaats en vakbekwame medewerkers. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk leveren zoals maatwerk houten schuren. Speciale wensen en afmetingen zijn hierdoor mogelijk.


Ook kunnen wij voor u een schuur met veranda of overkapping op maat maken. Op deze manier worden je spullen op een schone, droge en veilige manier opgeborgen. Daarnaast kan een tuinschuur ook perfect als klusruimte dienen. Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat , een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Houtbouw op maat met Schipper Groep.


We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen en denken hierin altijd met u mee. Wilt u een houten schuur op maat laten bouwen?

Bijvoorbeeld een mooi houten buitenverblijf, stijlvolle schuurwoning, een robuuste kapschuur of veranda die bij u past? We komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken. Dit komt door het kwaliteitshout.


Op de foto’s is goed te zien, hoe de montage verliep van deze houten schuur op maat. De houten schuur , welke volledig bestaat uit prefab elementen uit eigen fabriek, is in korte tijd opgebouwd in Hazerswoude-Rijndijk. Het plaatsen van de wanden gaat snel, waardoor onze klant al op korte termijn kon genieten van een eigen schuur op maat.


Een tuinkast, tuinhuis of schuur op maat gemaakt door Heijboer Tuinhout is dan een ideale oplossing. Ontwerp uw eigen tuinhuis of schuur op maat. Bij Bulko ben je aan het juiste adres voor jouw Red Cedar, Thermowoo Vuren of Douglashouten schuur.


Een houten schuur bouwen op maat ? Hebt u specifieke wensen over de vorm en het formaat van uw ideale houten schuur ? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken namelijk ook houten schuren op maat. Dit doen wij voor de scherpste prijs.


Kom langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden! U bent op zoek naar een plek in uw tuin waar u rustig kunt genieten? Of om uw auto te parkeren? Op maat gemaakt - Zelf te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.