woensdag 13 december 2017

Palmboom huren

Denk hierbij aan het decoreren van uw VIP area op een festival tot de aankleding van een themafeest of productpresentatie. Met onze ervaring en kwaliteitsproducten maken we ook van uw evenement een onvergetelijk evenement. Verhuur van palmen, tropische en mediterrane planten. Sfeervolle tropische feestaankleding en bamboe statafels huren. Uw feestlocatie een tropisch paradijs!


Palm je gasten in met een tropische of exotische sfeer door de mooiste palmbomen neer te zetten.

Met diverse palmbomen in verschillende groottes en hoogtes maak je er meteen een tropisch feest van. Zet ze neer bij de ingang of in een andere ruimte en de toon is gezet voor een exotische ervaring. Deze palmbomen halen de gehele sfeer op en zorgen voor een bijzondere omgeving. Wij verhuren aan zowel bedrijven (grote evenementen) als aan particulieren.


Wilt u een palm huren voor uw evenement? Dan bent u bij Teeninga palmen op het juiste adres! Doordat wij een grote voorraad palmbomen hebben, kunnen wij u voorzien van de prachtigste palmen vers van onze kwekerij ! U geeft een feest met een zomertintje?

Huur uw palmboom (en) bij Lamain Verhuur! Het adres voor uw feest en evenement inrichting! Deze kunstpalm brengt direct een tropische sfeer op je feest of bijeenkomst. De palmboom is natuurgetrouw nagemaakt en is meter hoog. Je kan hem huren in combinatie met de bananenboom voor de volledige tropische ervaring.


Dat kan alleen bij Kunstpalm. We verhuren vooral Trachycarpus fortunei en Trachycarpus wagnerianus. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


We zijn erg blij met deze leuke klus al is het jammer dat deze editie echt de allerlaatste is. Dus zoekt u verhuur voor uw evenement? Bij ons vindt een groot en voordelig assortiment met verhuurartikelen.


Palmboom huren voor uw feest of evenement? Palms and More verhuurt en verkoop echte palmbomen, olijfbomen en andere Mediterrane bomen aan bedrijven, evenementen en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van bomen, decoratie, planten en bloemen voor alle voorkomende evenementen Wij leveren o. Palmen, Olijfbomen, Laurieren, bloemdecoratie ect. Door een palmboom van Palmexpert aan te schaffen brengt u een stuk vakantie gevoel en mediterrane sfeer in uw tuin!


Beschikbare voorraad Hawai palmen: stuks leverbaar.

Naast kunstpalm Hawai verhuren wij ook Phoenix kunst palmbomen van 180cm hoog. Palmen en tropische planten kunt u huren voor de aankleding van uw feest, beursstand en evenement. Bekijk ons uitgebreide assortiment! Als u op zoek bent naar palmen verhuur, dan bent bij ons aan het juiste adres. Met een uniek assortiment aan palmen en palmbomen bieden wij een bijzondere decoratie voor iedere gelegenheid.


Deze palmboom is een echte Phoenix Roubelini en is speciaal geschikt voor evenementen. Een palmboom geeft de decoratie van je gelegenheid een extra dimensie. De boom wordt geleverd inclusief een teracotta sierpot of rietenmand.


Klimmen en klauteren in deze levensgrote palmboom ? Dan kunt u de materialen, uiterlijk na maanden de orderdatum, op een andere datum als nog huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.