maandag 11 december 2017

Embasol houtwormdood

UITSLUITEND GROOTHANDEL VOOR DE PROFESSIONELE PLAAGDIERBESTRIJDER. GEEN PARTICULIERE VERKOOP. Alle prijzen die in onze online catalogus vermeld staan, zijn exclusief.


Embasol houtwormdood is een preventief en curatief middel ter bestrijding van hout aantastende insecten als houtworm en de boktor. Op basis van aromaatvrij oplosmiddel.

U kunt het gebruiken ter behandeling van hout, dat reeds door insecten is aangetast of als houtverduurzamingsmiddel om aantasting door insecten te voorkomen. Selecteer producten om mee te bestellen of Alles selecteren. Het hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Houtwormdood Embasol - liter - 200mkan gekocht worden in veelvoud van 1. Dit moet droog geschieden. Xestobium rufovillosum Deg.


Voeg toe aan verlanglijst.

Toevoegen om te vergelijken. Embasol is een product tegen houtworm en boktor wat u niet meer ruikt na de behandeling, het is een synthetische pyrethroide. Het product is gebruiksklaar en. Met liter houtwormdood kunt u ongeveer 200mpreventief en 100mcuratief behandelen. Bij een preventieve behandeling zorgt u ervoor dat aanwezige houtwormen of boktorren verdwijnen.


Preventief Op het te behandelen houtoppervlak moet tenminste 1gram middel per mhout (dit is liter per m2) worden aangebracht. Het middel dient te worden. Eenvoudig in gebruik en super scherp geprijs bij Bestrijdingsland. MAATREGELEN BIJ ACCIDENTEEL VRIJKOMEN VAN DE STOF OF HET PREPARAAT Voorzorgsmaatregelen m. Houdt u aan de veiligheids- en gezondheidsvoorschriften op het werk.


Wanneer u behandelde delen hout goed heeft behandeld zijn deze tot wel jaar vrij van houtborende insecten. Let op dit geldt niet wanneer het hout aan langdurige waterlekkages wordt bloot gestel hierdoor zal de houtwormdood ( Embasol ) uit het hout gaan. Vochtig hout trekt juist ook weer andere houtwormen of boktorren aan.


Minimaal liter hout per 8m² hout voor preventieve toepassing. Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik hiervan.

Haveka Bouwprodukten is een leverancier van bouwprodukten welke direct van de fabriek worden betrokken. Door rechtstreeks bij fabrieken te kopen en weinig overhead. Verbruik: Curatieve toepassing: minimaal liter per mhout Preventieve toepassing: minimaal liter per m2. Embalsol houtwormdood is een kant en klaar product en kan meteen gebruikt worden. Perfacs Houtwormmiddel is speciaal voor het behandelen van hout dat door insecten is aangetast.


Toch geven experts aan dat dit niet altijd werkt. Bestrijdingsbedrijven hebben hun eigen voorkeursmerken, zoals bijvoorbeeld Embasol , Perwoo Xylamon en Denka, en kopen groter in waardoor zij het middel veel voordeliger kunnen aanschaffen. Het grote voordeel van deze middelen met Permethrin is dat ze kant-en-klaar worden aangeleverd en hun werkzaamheid bewezen hebben.


Milieuvoorzorgen Voorkom binnendringen in riool of waterlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.