zondag 24 december 2017

Terrasontwerp

Het ontwerp van uw terras heeft een enorme impact op uw huis- en tuinbeleving. Het team van Jan Joris TuinArchitectuur maakt een hedendaags ontwerp dat beantwoordt aan uw smaak. Of het nu gaat om een nieuw terras of een terras dat opfrissing nodig heeft.


We bespreken met u de strategische keuzes. Ligt het terras wel op de juiste. Pas het terrasontwerp aan met de materialen van AZEK Building Products.

Kies de terrasdelen, balustrades, verlichting, accessoires en nog veel meer van AZEK en TimberTech. Zodra u klaar bent, krijgt u een lijst met de materialen van AZEK Building Products om het allermooiste terras werkelijkheid te laten worden. Lounge, well-of-slootgesprek: deze termen worden gebruikt om de Engelse uitdrukking ” conversation pit” te vertalen, die een soort van buitenlounge organiseert.


Wij ontwerpen uw tuin tot in de perfectie en brengen het ontwerp tot de verbeelding met 3D tekeningen. Natuurlijk rekening houdend met uw budget. Op zoek naar een tuinontwerp? Bekijk het portfolio van House of Green voor inspirerende ontwerp-projecten van tuinen, terrassen en balkons.


Het balkon heeft de uitstraling van een volwaardige tuin met buitenkeuken, eetgedeelte en grote loungehoek.

Terrasontwerp bij luxe appartement. Modern terrasontwerp - brengt de natuur het huis binnenOrigineel terrasontwerp - brengt het appartement in de natuur2. Wij verzorgen jouw complete terrasontwerp op maat. Zin om dit te te bespreken?


Een tuin ontwerpen doe je niet elke dag. Voorkom deze veelgemaakte fouten in je tuinontwerp en beplanting. Heeft u inspiratie of begeleiding nodig om met uw terras te beginnen?


Bekijk onze lijst met echte terrasontwerpen en mogelijke materiaallijsten. Laat een 3D terras ontwerp maken voor uw nieuwe terras. Om zelf een tuinontwerp te maken is geen tekentalent nodig. Met onze gratis online design software kan iedereen een prachtige 3D tuin ontwerpen.


Horeca terrasontwerp Een nieuw terras inclusief meubels bij hotel, restaurant of café is een forse investering en kan bepalend zijn voor uitstraling en uw omzet. Daarom vinden wij het belangrijk om voldoende tijd te besteden aan het ontwerp zodat het resultaat ook de sfeer uitademt die bij uw onderneming past. Een online tuin ontwerpen kun je zelf met deze tips!


Bovendien bieden ze een perfecte hoge plek om rustig de actie te kunnen overzien. Met het mix-and-match modulaire balustradesysteem van Trex kunt u van uw balustrade de ster van uw terrasontwerp maken of het zicht vanaf het terras verfraaien. Vergeet de tijd met de bioklimatische pergola van Biossun.


Geniet nog langer van uw tuin, bouw uw terras op, leef binnen en buiten met een Biossun-pergola.

De Leeuw Interieurbouw en de familie Luitjens van Luitjens Retail (de franchisenemers) hebben XS architecten in Amersfoort benaderd om het interieurontwerp, de technische (aansluitings-) tekeningen, de afbouwtekeningen en het terrasontwerp voor haar rekening te nemen. Het werd een project met bijzondere uitdagingen. En laat iemand voor een dacha-site en iemand anders permanent buiten de stad willen wonen, verenigt hun beschikbaarheid van een stuk grond en het landhuis zelf. Super modern terrasontwerp met loungemeubilair.


Een modern terrasontwerp met uitzicht op. Een totaalpakket voor terrasinrichting, dat kan Horecator voor u betekenen! Compleet met 3d schets en advies op maat. Uiteraard ook voor losse producten.


Blij met uw tuin maar is deze toch echt een keer aan verandering toe? Dan is het raadzaam om eerst een goed. Hovenier Roel Zuidema luistert eerst naar uw wensen en in nauwe samenspraak met u komt er een ontwerp tot stand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.