donderdag 14 december 2017

Galerie polhus

Niet wat je schildert, maar hoe het geschilderd is, dat maakt het een sterk werk. Of het nu om dieren gaat, mensen of citroenen een lapje stof of een interieur, de. Kusntenares Janny van Steeg laat in haar galerie het liefst figuratief, realistisch en ruimtelijk werk zien.


Een expositie hangt maximaal twee maanden in deze galerie en wordt dan vervangen door een nieuwe expositie. Een galerie met wisselende tentoonstellingen van hedendaagse kunstenaars. Realistische en geabstraheerde.

Er zijn wisselende exposities van diverse kunstenaars. Je kan er heerlijk op je gemak rondkijken en genieten van de prachtige kunst. Van realistisch tot geabstraheerd objecten van geblazen glas, brons, keramiek enz. De eerste expositie was geheel gewijd aan eigen werken, ook werden hier een aantal kamers van het monumentale pand in betrokken. Galerie Polhus is een bezoek meer dan waard!


Nu is de galerie ook bestemd voor het tonen van werk van gerenommeerde en bekende kunstenaars. De kunstenaars zijn: Mieke Jonker, Rudolf Valster, Edith Stoel en. Vergelijk prijzen en boek hotels in de buurt van.

De wisselende exposities vertonen figuratieve, realistische en geabstraheerde kunstwerken, zoals schilderijen, glaskunst, brons en keramiek, en werken van gemengde technieken. De galerie geeft vijf exposities per jaar. Deze wordt zondag januari om 15. De feestelijke opening zal plaats vinden op zondag november om 15. Nijkerk Jacquelien de Jong.


Portret en Stilleven geopend. Zoon van een Franse huisschilder en een Russische moeder. In deze expositie zijn onder andere fotowerken van Wil Friesen opgenomen. Tijdens een expositie hangen er werken van minimaal twee kunstenaars, maar als het even kan zorgt de galeriehoudster voor werken van nog meer. De expositie laat de schoonheid zien van landschap met een beetje winterse sfeer, het polderlandschap met de knotwilgen, de Wadden met de zee.


Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Onafhankelijke realisten Museum Mohlmann. Jubileumuitgave Hans en Riet. This video is unavailable. Opening op maart om 15.


Welk verhaal en welk verleden, dat is niet altijd duidelijk. Maar door de waas die zij aanbrengt op haar schilderijen wordt het verhaal door de tijd heen voelbaar.

Instellingen op plaats met de letter N. De zomer voorbij, Ben Bodt, Jacobien de Korte e. Elke keer weer anders en zinnenprikkelend. U ziet mensen met vleugels, vogels met benen, buigende witte bomen, verzonken torso’s, metalen grassen en hazen, heel veel witte hazen. Museum De acht zaligheden in Eersel. Het is te bezichtigen van september tot en met oktober. Ontwerp en realisatie kunstwerk Petrakerk Hardenberg.


KunstParcours Rijhal Malden KKP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.