woensdag 20 december 2017

Tegels voor in huis

Ontwerp en deskundig advies in onze showroom in Amersfoort. Gratis verzenden vanaf €15-. Assortiment Wandtegels, Vloertegels, Tuintegels. Informatie over vochtbestrijding.


Elk vochtprobleem lossen wij op. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Voor elke toepassing (binnen- en buiten) hebben wij de geschikte tegel. Tegels in Huis levert A-kwaliteit tegels voor de laagste prijs. Bezoek vrijblijvend één van onze vestigingen en laat u inspireren door de honderden verschillende tegels. Doordat wij uitsluitend A-kwaliteit tegels verkopen afkomstig uit o. Italie, Spanje en Duitslan heeft u altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Heeft u liever een exclusieve vloertegels voor uw huis of kantoor, denk dan eens aan ons keramisch hout (vloertegels met houtlook) of aan onze grote vloertegels van 80x80.


Er zijn super veel verschillende tegels in verschillende maten, materialen, kleuren en prints. Het is dus zéker mogelijk om met tegels een bepaalde sfeer in huis te creëren.

Er zijn bijvoorbeeld tegels met een houtlook voor een warme sfeer en tegels in betonlook voor een stoere industriële sfeer. Ook handig: onze tegels zijn ook zéker geschikt voor in andere ruimtes in huis. Welke verschillende badkamertegels zitten er in ons assortiment?


Bij Sanitairkamer zorgen we voor een ruime keuze in wandtegels en vloertegels. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze makkelijk in onderhoud en hygiënisch zijn. Mozaiek tegels : Inspiratie voor in uw huis ! De verschillende stijlen, kleuren en afmetingen maken het dan ook een populaire tegelsoort. Tegels kiezen voor in huis Een tegel is niet alleen een bouwproduct voor in de keuken en de badkamer. Afhankelijk van de soort tegel en het formaat zijn er veel meer toepassingen mogelijk.


Reeds enkele tientallen jaren vervangen tegels het kamerbreed tapijt in menige woonkamer. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook vloerverwarming , gebonden op staalmat of ingefreesd en aangesloten op de CV. Alle tuinartikelen shop je online. Bestel hier een voordelige Tegel bij Megadump.


De beste keuze tegen lage prijzen! Soorten tegels voor in huis. Tegelbehang, grafische vloertegels, een mix van dessins en kleur… er zijn vele soorten en manieren om tegels toe te passen binnen en buiten. Vergeet niet de tegels van vtwonen te bekijken!


Tegels zijn erg gemakkelijk in onderhou dit kan dus een groot voordeel zijn om voor een tegelvloer te kiezen.

Ze voelen dan vaak wel koud aan, maar met vloerverwarming is dit snel opgelost. Warme voeten gegarandeerd. Daarnaast zijn tegels water-, vlek- en hittebestendig en erg duurzaam. Maar naast deze praktische voordelen bieden tegels nog meer. Eenheid in huis zorgt voor een rustige en ruimtelijke uitstraling.


Ga voor stijlvolle tegels in de gang, de badkamer én slaapkamer(s). Geschikte tegels voor de woonkamer. Zo goed als alle tegels zijn geschikt voor de woonkamer, toch zijn er een aantal punten waar u aan dient te denken bij de aanschaf van uw woonkamer tegels. Gaat u voor tegels in de woonkamer dan heeft u allereerst de keuze tussen wandtegels en vloertegels. Op zoek naar betonlook tegels , keramisch parket of marmerlook tegels voor in de woonkamer?


U heeft wensen en ideeën voor uw nieuwe badkamer en zoekt een badkamerspecialist die deze wensen kan vertalen naar een mooi ontwerp en eventueel de installatie kan realiseren. Aan tafel bij één van onze adviseurs zult u ervaren wat dat is. Tegelhuis Badkamers en Tegels is een echte badkamerspecialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.