donderdag 7 december 2017

Preza poorten

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Exclusieve maatwerk poorten.


Preza poorten worden in eigen productie voor u op maat gemaakt. Kunt u zich niet vinden in onze standaard modellen dan gaan we samen met u op zoek naar uw ideale poort.

Voor houten poorten bent u bij Preza aan het juiste adres. De houten poorten worden door ons op maat gemaakt met de door u gewenste uitstraling. Download Preza Inspiratie Brochure.


In onze brochure tonen we verschillende maatwerk projecten van Preza. Zowel hout, aluminium als Cortenstalen poorten worden in de brochure uitgelicht. De brochure weergeeft de uitgebreide mogelijkheden bij Preza.


Bekijk, download of print de Preza inspiratie brochure.

Gelakte houten poort van meranti. Voor maatwerk poorten bent u bij Preza aan het juiste adres. Ook hier is het fijn samenwerken als een project een goed werkende poort wil, die uit het zelfde. Preza is net als Adezz ook een zusterbedrijf van Awood.


Bekijk het bord Preza Poorten van judithvanm op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Poorten oprit, Houten poorten en Tuin. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen en de nieuwste technieken.


Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Wij zijn geautoriseerd dealer van Preza draai en schuifpoorten. Dubbele- Poort -Hout-Enna-300x193. Iedere poort wordt op maat gemaakt.


Zowel in maatvoering als uitvoering van model. Staat het door u gewenste model houten poort er niet bij? Combinaties zijn mogelijk en u kunt uw wensen doorsturen zodat we een maatwerk model voor u uit kunnen werken.

Koop nú Poorten in onze Webshop of de Bouwmarkt! Diverse modellen en typen poorten. Dit is een kleine greep uit de projecten die wij gerealiseerd hebben. Onze poorten worden in onze werkplaats.


Een mooi voorbeeld van onze prefab plaatsing in dag is een vraag die wij recentelijk ontvingen. Meer informatie over hoe het is om bij Preza Poorten te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Preza Poorten , benut uw professionele.


Bij Preza maken we niet zomaar poorten , maar we produceren exclusieve poorten volledig op maat en prefab in één dag geplaatst. Dat betekent dat elk project een nieuwe uitdaging is door de vele modellen, opties en technieken die wij bieden. Produceren van hoogwaardige prefab hardhouten poorten.


De poorten worden volledig op maat en indien gewenst volgens uw eigen ontwerp geproduceerd. Waarin alle verbindingen in het hout zelf zijn verwerkt. Geen zichtbare scharnieren.


Een poort ook weer, zoals voor alle poorten van Preza geldt, die één uniform en massief geheel is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.