vrijdag 29 december 2017

Overkapping vrijstaand

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. GardenDreams vrijstaande terrasoverkapping, losstaande veranda. Dat is genieten van uw tuin en beschermt u tegen de wind.


Geniet van alle seizoenen in uw tuin dankzij een vrijstaande overkapping in uw tuin.

Lugarde ontwerpt en produceert al meer dan jaar vrijstaande overkappingen. We hebben het hele productieproces van ontwerp tot levering in eigen beheer, waardoor we goed kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Vrijstaande overkapping in Limburg.


De vrijstaande overkapping is te gebruiken als volledig horizontale zonwering. Dankzij het speciaal ontwikkeld systeem kunt u met een druk op de knop de hellingshoek traploos vertellen. Dit zorgt bij een regenbui voor afwatering van het regenwater. De categorie ‘’ vrijstaande overkapping ’’ is natuurlijk vrij breed.


Bent u op zoekt naar een vrijstaande carport, prieel of veranda?

Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij enkele voorbeelden staan van vrijstaande overkappingen. In principe kunnen alle modellen Jumbo overkappingen ook vrijstaand worden geplaatst.


Dit vereist vaak wel enkele modificaties op zoals het maken van extra staanders. Toch plaatst Jumbo over het algemeen vaker de minimalistische overkappingen als vrijstaande overkapping. Het square model, onze aluminium overkapping is daar een perfect voorbeeld.


De Aluxe Trendline vrijstaande terasoverkapping met Polycarbonaat platen. Deze overkapping voldoet aan de hoge eisen die u aan een Aluxe overkapping mag stellen. De Trendline is leverbaar tegen een zeer gunstige prijs. Tevens is de Trendline overkapping verkrijgbaar in verschillende kleuren zonder meerprijs. Bekijk alles met vrijstaande overkapping ! Tuinmeubelen, grasmaaiers.


Fonteyn kiest ervoor om deze houten overkapping maximaal te verduurzamen. Wij trekken het hout van uw overkapping eerst vacuüm in een hogedrukketel, alvorens we het impregnant diep in de nerven van het hout persen. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.


Ook voor een voorgefabriceerde houten aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres.

De uitgebreide serie basismodellen bieden u volop mogelijkheden. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Standaard worden deze modellen geheel open geleverd. Ben je de kleur beu, dan kan je dus eenvoudig en snel voor een nieuwe kleur kiezen.


In tegenstelling tot overkappingen in andere materialen, heeft een houten overkapping wel vaker onderhoud nodig. Ontdek hier meer over houten terrasoverkappingen. Glas geeft je vrijstaande overkapping een luxueuze uitstraling.


Een vrijstaande overkapping van Jumbo is als een oase in de woestijn. Overkapping vrijstaand in glas. Een parel met een ongekende aantrekkingskracht. Zo geniet u nog meer van uw tuin en thuis.


Voorzien van alle gemakken en comfort, uitgerust in de stijl die bij u past. Met de kenmerkende kwaliteit van Jumbo. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Dan wil je immers juist dat de overkapping opvalt!


Integreer je vrijstaande overkapping in je tuinontwerp. De meest effectieve manier om de beste plek voor je vrijstaande overkapping te bepalen is door je tuinontwerp erbij te pakken. Heb je deze niet voorhanden? Géén probleem maar in dat geval kun je het beste wel een potlood en papier erbij.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Indien de overkapping tegen een gevel van een woning staat, wordt gebruik gemaakt van een afdichtrubber om de aansluiting spatwaterdicht te maken. Hemelwaterafvoer Het regenwater dat op de overkapping valt komt in de goot terecht.


Veelal wordt een bestaande regenafvoer aan de gevel van de woning gebruikt om het water van de overkapping af te. Een vrijstaande overkapping of een overkapping die als veranda aan een bestaand bouwwerk wordt geplaatst moet altijd waterpas staan. Vaak worden overkappingen geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt.


De plaats van de poeren die de constructie gaan dragen moeten daarvoor onderling waterpas staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.