vrijdag 22 december 2017

Wat te doen tegen huisstofmijt

Ontdek hier dé nieuwe methode om huisstofmijten uit te roeien! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Maak een afspraak met uw huisarts voordat u de huisstofmijt gaat bestrijden.


Hij of zij kijkt of het nodig is om eerst bloedonderzoek te doen om zeker te weten of u allergisch bent voor huisstofmijt. Bestrijden van de huisstofmijt kan veel geld kosten.

Bespreek daarom wat u het eerst gaat doen. Lees tips van andere mensen met de allergie. Er zijn verschillende tips wat voor minder overlast zal zorgen van huisstofmijt allergie. Hieronder volgen tips tegen huisstofmijt allergie waardoor de ernst van de symptomen af zal nemen en in sommige gevallen zullen de symptomen zelfs geheel verdwijnen.


De belangrijkste tip is je huis altijd goed schoon te houden. Gelukkig kun je zelf heel wat dingen doen om je klachten te verminderen. Een aantal kleine aanpassingen in je huis en wat veranderingen in je schoonmaakroutine kunnen al heel wat positieve effecten hebben ten aanzien van je allergie.


Ook kun je door regelmatig te sporten je weerstand vergroten, waardoor je klachten aanzienlijk af kunnen nemen.

Deze minuscule beestjes kun je niet met het blote oog zien en gelukkig merk je eigenlijk ook niets van deze kleine indringers. Behalve als je last hebt van een huisstofmijtallergie. Maar wat kun je er eigenlijk tegen doen ? Deze tips tegen huisstofmijt in de slaapkamer helpen de klachten te verminderen of zelfs geheel te laten.


Wat kan je doen tegen huisstofmijt ? Je ziet het niet, maar je slaapkamer is z’n favoriete speelterrein: de huisstofmijt. Heel wat mensen zijn allergisch voor huisstofmijt. Gelukkig zijn er enkele dingen je die kunt doen om huisstofmijt te beperken. Wat kun je doen tegen huisstofmijt ? Wat is huisstofmijt of huismijt precies?


Bij een allergie voor huisstofmijt , ook wel huismijt genoem worden de klachten veroorzaakt door een reactie op met name de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit zijn witte beestjes die tot de familie van de spinachtigen behoren. Plaats geen luchtbevochtigers en hou verbindingsdeuren met badkamers gesloten. Als het koud en vochtig is, kan het helpen de slaapkamer overdag te verwarmen.


Het vocht wordt dan in de warme lucht opgenomen en bij het luchten afgevoerd. U kunt het gebruiken op o. Sanamedi Spray is enkel werkzaam tegen insecten zoals de huisstofmijt en is totaal ongevaarlijk voor mens en dier.

Het werkt door middel van een gaasje voor de stofzuigerslang of door middel van een vloeistof voor op het te testen oppervlak. In de meeste matrassen zijn wel mijten te vinden. Het wordt pas echt vervelend als je er last van krijgt. Een goede bedhygiëne kan allergieproblemen voorkomen.


Volledig bestrijden lukt dus niet. Wél kun je de hoeveelheid huisstofmijten indammen. Hierbij is het belangrijk dat vooral de vochtige en stoffige plekken aangepakt.


Huisstofmijt voorkomen en bestrijden. Je kunt huisstoffen nooit volledig vermijden, maar je kunt wel maatregelen nemen om het aantal te verminderen. Je kunt het probleem bij de bron aanpakken en aanpassingen doen om de huisstofmijt te verminderen.


Dit wordt ook wel saneren genoemd. Kies voor gladde en gemakkelijk te reinigen materialen in uw huis. Vermijd vloerbedekking en tapijt.


Ga voor meubilair van glad material zoals bijvoorbeeld leer. Voor de muren is verf de beste optie. Wat te doen tegen huisstofmijt ? Hoewel huisstofmijt in heel je woning aanwezig is, krioelt het er voornamelijk van in de slaapkamer.


Onderzoek wees namelijk uit dat we het grootste deel van onze huidschilfers verliezen tijdens onze slaap en het uitkleden. Pepermunt, eucalyptus en wintergroen hebben de eigenschap om mijten te doden. Als je dit combineert met zuiveringszout, wat vocht opneemt, geurtjes absorbeert en ontsmet, dan heb je een zeer krachtig duo wat een zeer effectieve natuurlijke, niet giftige reiniger is tegen huisstofmijt.


Heeft u een allergie voor huidschilfers van dieren, dan is het soms nodig een huisdier weg te doen. De huidschilfers van het dier kunnen nog wel tot een half jaar na vertrek van het dier in huis aanwezig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.