dinsdag 12 december 2017

Overdekte fietsenstalling tuin

Fietsoverkappingen en rookhokken bij VINK LISSE bestellen. Zet u fiets altijd droog neer. Bekijk de mogelijkheden op onze website! Bergingen - vanaf € 24- online!


Van tuinhout tot sierbestrating!

Een overdekte fietsenstalling in de voortuin is ideaal. Het is super fijn als je een woning of een appartement hebt met een berging, een schuur of een garage. In Nederland hebben we echter veel te maken met tuinen zonder achterom. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


Op basis van onze praktijkervaring en kennis van de markt hebben wij onze fietsenstallingen en fietsoverkappingen zelf ontwikkeld. Een fietsenstalling of fietsenberging in de tuin , langs het huis of tegen het huis.

Als je veel plaats hebt in de tuin , kun je voor de fietsen wel een leuke berging maken, al dan niet overdekt. Fietsenstalling tuin - Tuinhuisjes. Dankzij de compacte fietsenstalling F-6kunnen de fietsen toch vlakbij veilig worden opgeborgen.


Op deze site vindt u het complete aanbod fietsenstallingen inclusief de prijzen. Kijk rustig even rond en vergeet vooral de. Overdekte fietsenstalling kopen. Ze kunnen met verschillende soorten parkeersystemen worden uitgerust. U kan deze fietsenstalling ook personaliseren bv u plaats hem in uw voortuin in uw favoriete kleur en laat aan de zijkant uw huisnummer erin ponsen.


De GARDEN is standaard groen waardoor hij niet opvalt in uw tuin en kan in plaats van een fietsstalling gebruikt worden voor het opbergen van uw tuinset, tuingereedschap en afvalcontainers. Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen? Als de fiets dag en nacht op straat blijft staan is de kans op diefstal groot. Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten fietsenstalling ontwerpen, maken en zetten. Dit kan een open, gesloten, vrijstaande of aangebouwde fietsenstalling zijn.


Prijzen van langere fietsenstallingen en deuren op aanvraag. Model usva:groen, antraciet of silver metallic.

Extra bergruimte in de tuin is vaak mooi meegenomen. Er zijn heel wat mogelijkheden op dat vlak: een tuinhuis, een carport, een blokhut. Ook voor de fiets zijn er aangepaste opbergmogelijkheden, zoals fietsenstallingen of fietsenbergingen. De gezamenlijke buitenruimte van BRiX, een gloednieuw, high-tech, uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o. Wij hebben twee varianten van de overdekte fietsenstalling in ons assortiment, namelijk type en type 3. Falco straatmeubilair producten. De fietsenstalling is gemaakt van FSC geïmpregneerd dennenhout en is zwart gebeitst.


Doordat de berging aan de bovenkant open is, oogt de berging of stalling luchtig. De fietsenberging is eventueel op te vrolijken door er een aantal leuke bloembakken of een leuke plantenmand aan op te hangen, hierdoor krijgt het mooie, intense zwart een beetje kleur. Info over overdekte fietsenstalling. Resultaten van zoekmachines!


De CuBic is een multifunctionele fietsenstalling en biedt uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en vandalisme. De mogelijkheden met de CuBic fietsenstalling zijn eindeloos, waardoor deze unieke fietsenstalling geschikt is voor elke locatie. Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen. Ook fungeert de overkapping als fietsenstalling.


Deze willen we stallen in de voortuin. Er dient een aflopend gat gegraven te worden van ongeveer 5m breed en 4m lang inclusief een overkapping van 5x5m. Dit zal ook betekenen dat de tuin ( deels) opnieuw ingericht zal moeten worden.


Door het slimme ontwerp en materiaalgebruik, kunnen we deze fietsoverkapping zeer voordelig in de markt zetten. Betaalbaarheid en duurzaamheid komen bij deze fietsoverkapping dus op een prachtige manier samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.