donderdag 17 augustus 2017

Aluminium hekwerk dakterras

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! Aluminium hekwerken voor uw balkon en dakterras.


CT Hekwerk is een gespecialiseerd aluminium hekwerken , dakterras - en balkonhekwerkbedrijf, met veel ervaring in het monteren en maken van dakterrassen en aluminium balkonhekken. Erkende vakmensen in ontwerp en techniek, stellen de klant centraal en hebben als motto: “klant is koning”. Showroom aluminium hekwerken , dakterras , balkonkasten Kijk in onze showroom en werkplaats. Hier kunt u een goede sfeerimpressie krijgen.


Een aluminium variant kan ook, deze heeft strakke rechthoekige spijlen. De keuze wordt bepaald door uw smaak en eventuele voorschriften voor de aanleg van uw dakterras. Beide hekken zijn veilig en voldoen aan alle voorschriften voor de vergunning.


Spijlhekken zijn samengesteld uit aluminium spijlen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. Met onze spijlhekken creëren wij voor u een modern hekwerk met een klassieke uitstraling. Onze spijlenhekwerken zijn stijlvol, stabiel en sterk.


Stijlvol aluminium lamellenhekwerk met brede lamellen (mm) voor gebruik om balkons of dakterrassen. Door de lamellen van 65xmm is deze balustrade een echte blikvanger. Vraag direct een offerte aan! Alles te leveren in aluminium , staal of RVS.


Ieder aluminium balkonhek wordt bij ons in de fabriek geheel op maat gemaakt en aan u geleverd. U hoeft er zelf niets meer aan te verzagen om het hekwerk passend te maken. Het is ook mogelijk om het aluminium balkonhek door het team van Renoparts te laten plaatsen. Onze professionele monteurs kunnen uw aluminium balkonhek vakkundig installeren. Een dakterras verhoogt het comfort van uw huis.


Geniet het gehele jaar optimaal van het leven op uw dakterras. Dakterras aanleggen, de montage, zorgen voor een goed aluminium hekwerk , advies voor tuindecoratie, het regelen van een vergunning, wij regelen dit voor u! Een balustrade, is een hek om uw balkon, dakterras , overloop of trap. Deze hekwerken zijn stevig en bieden u bescherming. Balustrades worden van verschillende materialen gemaakt zoals: hout, roestvrij staal of aluminium. Naast de materialen zijn balustrades er ook in verschillende stijlen.


Het aluminium hekwerk wordt gecoat in de gewenste RAL-kleur en vormt een contrast met het dakterras. Door deze coating is een aluminium hekwerk onderhoudsvrij. Het is optioneel om het geheel af te werken met een houten dekprofiel. Deze aluminium balkonhekken kunt u gebruiken voor dakterrassen en balkons, of als afscheiding in de tuin. Onderhoudsvrij en gemakkelijk te monteren.


De hekken worden geleverd met baluster per hek. Zoals op de foto’s getoond. Hekken worden aangeboden voor € per meter. Ben je op zoek naar een aluminium hekwerk voor je balkon of dakterras ? Een hekwerk van aluminium is namelijk licht van gewicht en vaak makkelijk te monteren.


In onze Hekwerk Webshop vind je ook diverse soorten hekwerken van aluminium die geschikt zijn om te gebruiken op een balkon of langs een dakterras. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod hekwerken. Prachtig aluminium balustrade met ronde spijlen. Het hekwerk model hierboven is onze balkon hekwerk type CT01. De balustrade heeft een nette uitstraling en staat mooi om ieder balkon of dakterras.


Eventueel is het mogelijk om het hekwerk te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Wat echter nog altijd een voordeel is van houten hekwerken , is de sfeervolle en organische uitstraling ervan. Sommige woningbezitters of pandeigenaren kiezen hierdoor voor dakterras hekwerk van hout, terwijl ze beseffen dat dit snellere slijtage en reguliere onderhoudswerkzaamheden met zich meebrengt.


Keuzes die de prijs van dakterras hekwerk beïnvloeden. Er zijn meerdere keuzes welke u dient te maken die een niet onbelangrijke invloed kunnen uitoefenen op het kostenplaatje dat in rekening wordt gebracht voor het type dakterras hekwerk welke wordt gerealiseerd. We hebben deze keuzes alvast op een rijtje gezet: Keuze 1: Het type dakterras. Balkonhekwerk – Hekwerk Soest B. HEKWERK SOEST levert en monteert ook regelmatig balkonhekwerk.


U kunt alle typen hekwerk op uw balkon plaatsen, maar vaak wordt er gekozen voor sierhekwerk op een balkon of dakterras. Daarnaast is een aluminium balustrade een relatief goedkope optie. De prijzen van een aluminium balustrade variëren van € tot € 1per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.