donderdag 24 augustus 2017

Jacuzzi cover

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. In onze showrooms kunt u ook terecht voor alle voorkomende spa en Jacuzzi covers. Onze spa en Jacuzzi cover modellen kenmerken zich door de beste kwaliteit en isolatie en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen.


Ook is het mogelijk een spa cover geheel op maat te laten maken. Het gebruik van een spa cover is zeer.

Zo beschermt een spa of Jacuzzi cover tegen vuil en stof waardoor het water in uw spa schoon blijft. Daarnaast sluit een cover uw spa of Jacuzzi volledig af, waardoor er geen warmteverlies plaatsvindt en het water op de door u gewenste temperatuur blijft. Goedkope spa cover Goedkope spa cover ter isolatie en bescherming tegen weersinvloeden, verkleuren en verbleken van uw jacuzzi. Een goede spa cover van polystyreen schuim is met name belangrijk om het stroomverbruik van de jacuzzi te beperken.


Elke cover is voorzien van versterkte handgrepen en kindveilige slotjes. Nieuwe jacuzzi cover , bij meter, hoekradius: 2 donkergrijs. Wordt verkocht, omdat de maat niet goed was voor onze jacuzzi.


Deze zware cover heeft een zeer slechte isolatie waarde.

Door het extra gewicht raakt de cover lift overbelast maar dat niet alleen het is ook een extra belasting voor uw rug. Onze goedkope standaard spa cover is niet alleen UV-bestendig maar ook volledig vochtbestendig omdat deze is voorzien van de nieuwe UNIEKE vochtbescherming. Wij leveren voor vrijwel alle spamerken hoogwaardige covers op maat. Webshop voor het verkopen van spawellness producten.


Zowel jacuzzi als sauna liggen hierbij centraal. Een spa cover voor veiligheid. Niet enkel voor het besparen van water en energie, maar ook wat betreft veiligheid is een spa cover onmisbaar.


De juiste cover op maat (anders dan een fabriekscover) gemaakt, biedt altijd de beste isolatie. Is uw cover te zwaar om vast te pakken, volgezogen met vocht en met schimmel als gevolg? Dat is slecht voor uw gezondhei levert bovendien veel warmteverlies op.


Covers leverbaar in de kleuren Coffee (donkerbruin), Charcoal (donkergrijs), Red of Grijs (licht) in verschillende afmetingen. Andere cover afmetingen leverbaar op bestelling! Naast diverse standaard formaten is het ook mogelijk om een cover speciaal op maat te laten maken. De cover kleur Charcoal (donkergrijs) is op voorraad. We also offer hot tub cover lifts for even easier use of your spa.


Find these spa covers for sale at your local authorized dealer. Een jacuzzi staat altijd stand-by op de aangename temperatuur van rond de graden Celcius.

Een goede isolatie in de vorm van een perfect sluitende cover is daarom zeer belangrijk. U houdt niet alleen de warmte binnen maar ook de stof en bladeren buiten. Spa en Jacuzzi cover hoes 2x 2cm. Een hoes beschermt de cover namelijk tegen weersinvloeden als regenval, vogelpoep en bladuitval.


De Cover Cap deLuxe hoezen zijn lichtgewicht, waterbestendig en ademend. Zo voorkomt de hoes dat de spacover water opneemt en erg zwaar wordt. De EPS- isolatieplaat wordt verpakt in een waterdichte plastic-folie. Bekijk de kleuren en bestelprocedure of bel ons! Dit is de belangrijkste bescherming tegen indringing van vocht.


Als extra optie kunt u kiezen voor een extra 2e vochtscherm. Dit kan de levensduur van uw cover verlengen. VEILIG Wij monteren afsluitbare gespen aan de onderzijde met een bandje van skai-leer aan de cover.


Wij beschikken tevens over een winkel waar u tijdens onze openingstijden terecht kunt voor de aankoop van uw producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.