dinsdag 8 augustus 2017

Vlooienbestrijding in huis

Goedkope en Doeltreffende Vlooienbestrijding! Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen. Vogelnetten, Verjagers en Pinnen!


Informatie over vochtbestrijding.

Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Diverse ongediertebestrijding! Ongediertebestrijding vanaf €39.


Het is niet alleen je huisdier dat behandeld moet worden tegen vlooien, ook je huis zal behandeld moeten worden. Vlooien hebben de neiging om zich te verstoppen in gordijnen, meubels, bedden en tapijten. Ook de slaapplek van je huisdier en nog veel meer plekken in je huis zullen goed behandeld moeten worden.


Succesvolle vlooienbestrijding vraagt om een behandeling van zowel uw woning als uw huisdier(en), als u ze heeft.

Bij Rentokil, bieden wij een veilige, effectieve behandeling voor uw huis of bedrijf om het vlooienprobleem op te lossen. Professionele vlooienbestrijding in huis zorgt ervoor dat u direct van het gehele probleem af bent. Tips, werkwijze en kosten vlooienbestrijding.


Vlooien bestrijden is hard nodig als je woning of hotel vergeven is van deze bloeddorstige vampiers. Ze bijten katten, honden en als het even tegenzit word jij ook gebeten. Stop de jeuk en start met professionele vlooienbestrijding ! Mochten de vlooien toch het huis overnemen, dan is het belangrijk om te stofzuigen op plekken waar je moeilijk bij kunt komen, zoals onder kasten en tafels, onder de kussens van de bank, onder het be enzovoort. Vlooien verspreiden zich namelijk door het gehele huis en houden hierbij geen rekening met moeilijk bereikbaar plekken. Niet alle kleine beestjes in je huis zijn per definitie vlooien.


Voordat je met vlooienbestrijding aan de haal gaat, moet je er dan ook zeker van zijn dat je met vlooien in je huis te maken hebt. Vlooien: wie een keer een plaag in huis heeft geha weet hoe erg dat is. Met dit simpele trucje lok je de rondspringende beestjes in de val. Zo maak je snel en simpel een vlooienval.


Dit heb je nodig: een schoteltje, een waxinelichtje of lampje, een beetje afwasmiddel en wat water. De vrouw in de video hieronder doet het je voor. Bovendien behandelen ze het hele huis in een keer en vlooien bestrijden gebeurt op de meest verborgen plekken, waardoor ook de eitjes, cocons en larven bestreden worden door de professionele vlooienbestrijding.


Wilt u hulp of advies bij vlooien bestrijden?

Zo kan je ze doeltreffend bestrijden? Wie dit jaar te kampen heeft met vlooien weet dat de beestjes hardnekkiger zijn dan vroeger. Een gewone behandeling of vlooienband doet zijn werk niet meer en het probleem wordt alsmaar erger.


Toch is er geen reden om te wanhopen. Geregeld stofzuigen en een aantal in de stofzuigerzak doen helpt echt. Om de volledige levenscyclus van de vlo te onderbreken is het erg belangrijk om de omgeving te behandelen met een geschikt product dat de cyclus van de vlo onderbreekt.


Vlooiencocons kunnen wel twee jaar of langer in rust blijven en dan worden gewekt door de trillingen van voetstappen. In lege huizen leidt een vlooienplaag vaak een slapend bestaan, om tot uitbarsting te komen wanneer er weer mensen in het huis trekken. Vlooienbestrijding Vlooienbestrijding is van belang voor ieder dier dat vlooien op kan lopen, en zeker voor allergische dieren, die toch al veel jeuk hebben. Behalve dat de vlooien zelf irritatie veroorzaken, kunnen vlooien lintwormen overbrengen en in ernstige gevallen bloedarmoede veroorzaken. Vlooien verblijven graag op warme plekjes, zoals in de vacht van je hon kat of konijn, of op beschutte plekjes in huis.


Ze springen buiten op het huisdier en deze neemt ze mee naar binnen. Een huisdier kan dus gemakkelijk vlooien of vlooieneitjes het huis binnen brengen. Maar hetzelfde geldt voor jou. Zandvlooien in huis komen ook bijna nooit voor. Wanneer je last hebt van vlooien in je huis is stofzuigen een optie.


De gelegde eitjes die overal in het huis worden aangetroffen, worden opgezogen en hierdoor voorkom je dat de eitjes uitkomen in jouw huis. Gooi de stofzuigerzak wel weg na afloop, de eitjes gaan namelijk niet altijd dood in de zak. Spuit voor dat je van huis weg gaat en over 2uur mag je terug in het huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.