woensdag 30 augustus 2017

Stucen met beton

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw.

Prijzen betonlook stucwerk. Wilt u uw muren in uw bestaande of nieuwbouwwoning laten afwerken met een exclusieve toets? En houdt u van een robuuste maar stijlvol ogende wanden?


Denk dan aan betonlook stuc. Maak de stuclaag direct na het aanbrengen vlak met een rijlat, eventueel met behulp van geleiderprofielen. Reien is belangrijk voor een glad eindresultaat.


Met de rijlat haal je overtollige stuc weg.

Vul plekken waar te weinig stucmortel zit op met extra stucmiddel. Herhaal het reien na ongeveer minuten. Maak direct na het aanbrengen van de stuclaag de muur vlak met een rijlat. Haal met de rijlat de te veel aangebracht stuc weg.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Met het schuren geef je extra effect aan de muur. Vergeet niet om na het schuren alles goed stofvrij te maken.


Na het stofvrij maken van de ondergrond moet het beton cire geïmpregneerd worden met de vloeistof die je erbij geleverd krijgt. Dit kan gebeuren met een kwast of een verfroller. De originele kleuren zijn vaak licht grijs zoals beton in het echt is maar u kunt ook voor een andere kleur kiezen. Stucen voorbereiden: Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat een stucadoor aan de slag gaat moet de ruimte eerst zo leeg mogelijk zijn.


Verplaats uw meubels of dek ze goed af, verwijder stopcontacten, radiatoren of schilderijen van de muur, zodat de stucadoor overal goed bij kan met stucen. Ook de ondergrond heeft voorbereiding nodig. Net als tadelakt en microbeton kan het overal (zelfs keukenblad en douchevloer) gekozen worden.

Wil je graag zelf een buitenmuur stucen ? Designmortel is eenvoudig zelf aan te brengen en daarna met muurverf in elke andere kleur te verven. Bekijk de video over het zelf stucen van muren in de tuin. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Dan zelf alles stucen met MP 75. Vragen: - Kunnen we de stukken vastzittende, maar poederende, raaplaag laten zitten.


En de (kalk)opvulling (?) sleuven? En ondanks kale stukken beton blijft dit stof afgeven (of we moeten misschien nog beter boenen). Betonstuc is een waterdicht pleistermateriaal met het uitzicht van beton of natuursteen. De prijs per vierkante meter vind je. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar voor beton stuc.


Beton cire kan in de badkamer en keuken. De beton cire prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal mdat je laat stucen. Liever de exacte prijs weten? Ik wil graag zelf een wand stucen in een vochtige ruimte ik wil dit zo glad mogelijk maken met gewone cement.


Stuken of stukadoren, ook wel als stucen of stucadoren geschreven, is het bepleisteren van een wand met stuc. Het lijkt een echte klus voor de vakman, maar in principe is het niet moeilijk om zelf te doen. Als je maar weet wat je doet. En goede voorbereiding en een beetje oefening baart al snel echte kunst. Dit artikel kan je daarbij helpen.


Gebruik voor een indicatie de onderstaande tabel. Daarna maakt u de wand stofvrij. Vervolgens strijkt u met een natte blokkwast over de wan om te beoordelen of de wand de juiste zuigende werking heeft waardoor het stucwerk blijft hechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.