donderdag 24 augustus 2017

Grind intratuin

Diverse soorten grind online! Grind nu al vanaf €op Beslist. Geef je tuinpa oprit of terras een unieke en stoere uitstraling met grind of split!


Split daarentegen wordt ook wel breuksteen genoemd. Omdat het gewonnen wordt in steengroeves is het grilliger van vorm en biedt daardoor een stevigere ondergrond.

Want grind – met name siergrind – is mooi om te zien, veel eenvoudiger aan te brengen dan terrastegels en voert ook water goed af. Tuingrind is geschikt als bestrating van paden en terras, en ook als toplaag van de perkjes waar je planten en bloemen in staan. Zoals zware zakken grind ! Geen gedoe en gesleep, wanneer je ze simpelweg online koopt bij ons. Dan zorgen wij namelijk dat we het grind netjes bij jou thuis bezorgen.


Of in de tuin, of in de volkstuin, of waar je het grind ook nodig hebt. Je hoeft ons alleen even te laten weten waar we het moeten brengen wanneer je het grind online aan het.

Een pad van grind of split. Paden en terrassen van grind en split passen bij veel tuinstijlen. Het voordeel van een pad met een toplaag van grind of split is dat het water in de tuin makkelijker wegloopt dan wanneer je dat deel van de tuin bestraat. Zo voorkom je dat je tuinpad blank staat bij een pittige hoosbui. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Het fijne aan siergrind is dat het enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt. Wat ook als een prettige ervaring wordt gezien is het onderhoud van het grind. Nederland afleveren binnen enkele dagen!


GAMMA heeft verschillende soorten sierbestrating voor in je tuin binnen het assortiment. Zo ook diverse varianten grind , split, boomschors, kiezelstenen en keien. Heb je een grote tuin dan kun je voor de Big Bag grind gaan, maar ook voor de kleine tuin hebben wij geschikte hoeveelheden. In tegenstelling tot het echte grind heeft siersplit een korrel die vele malen kleiner is. Dit kleinere split kan uitstekend gebruikt worden voor paden.


Doordat sier- en ardennersplit een kleinere korrel heeft zal dit fijner lopen. De soorten split zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle soorten grind en split zijn op onze locatie te bezichtigen, ook kunt bij ons terecht voor advies en kunt u monsters meenemen om thuis nog eens te bekijken.

Ook buiten onze openingstijden zijn de grind en split soorten te bekijken. Veel wegen zijn bedekt met grind , vooral in landelijke gebieden met weinig verkeer. Er is een verschil tussen grind en split.


We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Bestel uw grind direct online. De grootste webshop in grind , split producten. Vele soorten en maten te koop, thuis geleverd in big bags of losgestort.


Polar white grind kopen Polar white grind is een marmer soort afkomstig uit Turkije en heeft een. Intratuin folder en aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.