donderdag 10 augustus 2017

Zwembad noordwijk

Op zoek naar zwembad noordwijk? Telefoonnummer, adres en meer! Ruime Keuze Hotels in Noordwijk. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!

Wij zijn het leukste zwembad van Noordwijk en omstreken! Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties.


Een plek om verliefd op te worden en verliefd te blijven. Ons dertig meter lange golfslagbad is het grootste indoor zwembad van alle hotels in Europa. Zwembad Bollenba Noordwijk , Netherlands.


Ons zwembad heeft het grootste golfslagbad van alle hotels in Europa.

Om de minuten trekken de golven door het zwembad , waardoor je het gevoel hebt in de Noordzee te zwemmen. Het zwembad in Noordwijk bestaat uit een groot binnengedeelte met een wedstrijdba een doelgroepenba een recreatiebad met een leuke glijbaan. Katwijk heeft met het zwembad Aquamar een van de leukste zwembaden in de Bollenstreek.


Het nieuwe zwembad heeft vele activiteiten zoals een interactieve glijbaan, een ruime whirlpool, een waterkreek en een Turks stoombad. Ons golfzwembad van meter lang heeft standaard een temperatuur van graden. De verschillende sauna’s, ons stoomba de jacuzzi, de neveltuin en de zonnebanken maken de ontspanning compleet.


Subtropisch zwembad Noordwijk zh Zeker in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven in een subtropisch zwemparadijs. Door de subtropische temperatuur en aankleding van het zwembad (inclusief palmbomen!) waan je je even in een warm land. Een goed en goedkoper alternatief voor die verre reis naar het buitenland dus. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Noordwijk ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Noordwijk op een rij. Wanneer u denkt alles te hebben gezien, moet u eens afdalen vanaf de trap aan de zijkant van het zwembad.


Heeft u vaak last van spierpijn? Stap in onze infraroodcabines. Azzurro Wellness is de club die jou helpt op weg naar een gezondere levensstijl.


Alle ingezetenen van Noordwijk , leden van Noordwijkse Zwem- en Poloclub en Reddingsbrigade en geïnteresseerde wedstrijdzwemmers van buiten Noordwijk zijn welkom. Sportbedrijf Katwijk beheert sporthallen, gymzalen, multifunctioneel centrum Het Dorpshuis, schietsportaccommodatie Het Vizier en zwembad Aquamar.

De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwijs watervrij worden. Voor de jeugdige waterratten is het recreatiebad met de meter lange glijbaan en de stroomversnelling favoriet. In de schoolvakanties worden vaak spetterende activiteiten georganiseerd. Het water in zwembad De Zijl wordt gereinigd d. Ontspannen, gemoedelijk en comfortabel kamperen tussen zee, duin en strand.


Camping de Duinpan in Noordwijk is dé plek voor iedereen die wil genieten van gezonde zeelucht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.