maandag 21 augustus 2017

Design betonvloer

Bestel uw mengkleur online! Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media. Design betonvloeren geven elke ruimte een unieke uitstraling en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. De betonvloer kan worden toegepast in zowel een woonhuis als een bedrijfspand. Op zoek naar stoere betonvloeren , betonlook vloeren of een trap van beton?


Your Concrete Design is specialist in het aanbrengen van beton en beton ciré. De vloer kan goed worden toegepast in winkels, kantoren en showrooms. Deze vloeren kunnen al gelegd worden vanaf tien millimeter dikte en passen dus in iedere ruimte.


Bent u op zoek naar betonvloer of andere toepassingen met beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een betonvloer is naadloos, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Door het slijt- en krasvaste karakter gaat de betonvloer jarenlang mee. Onze specialisten adviseren u graag over de eigenschappen en mogelijkheden van de betonvloeren. De design betonvloer is naadloos, UV-bestendig, kleurecht, bestand tegen allerlei chemische middelen en tot in lengte van jaren intensief te gebruiken.


Design betonvloer

Wij richten ons met dit vloersysteem op zowel de particuliere als de zakelijke markt en realiseren deze unieke vloer onder meer voor architecten, winkels en kantoren. Deze vloer is namelijk niet alleen populair bij particulieren, maar wordt ook steeds vaker gelegd in bedrijfspanden. Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. De gietvloeren op design betonvloeren zijn geheel naadloos aan te brengen en zeer eenvoudig schoon te houden.


Het enige nadeel van design betonvloeren die met behulp van gietvloeren zijn afgewerkt is dat kleine steentjes nog wel. Als specialist in betonvloeren hebben we bij Willem Designvloeren veel kennis en ervaring. Een design betonvloer staat schitterend in huis, maar kan ook worden gelegd bij bedrijven waar een stijlvolle uitstraling voorop staat én het gemak van een betonvloer essentieel is. Het natuurlijke karakter en de naadloze uitstraling maken een design betonvloer voor vele toepassingen perfect.


Het is prachtig materiaal dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. De Design vloer is zeker niet kil of koud. Beton design is helemaal in. Het is juist energie zuinig door dat het massieve is en warmte vasthoud.


Met RMS betonvloeren wordt een prachtige Design vloer tot stand gebracht die voldoet aan de wensen van de klant. Service en professionaliteit voor de afwerking van uw betonvloer. Het tot stand brengen van een goede kwaliteit afwerking op een betonvloer kan betrekkelijk snel gebeuren. Een goede voorbereiding is de beste methode om die kwaliteit te bereiken. Wij brengen alle details eerst goed in kaart alvorens wij met de afwerking van uw betonvloer gaan.


Design betonvloer

Kies voor een design look met een betonvloer. U kunt de uitstraling dan ook helemaal afmaken door de vloer te combineren met een bepaalde stijl in het meubilair. Zowel terras als de woonkamer kunnen gemaakt worden met beton. Hierdoor krijgt uw woning de uitstraling van de oude en stijlvolle Italiaanse woningen.


Een stijlvol interieur begint met een prachtige design beton ciré vloer van Bruizt. Het beton ciré van Bruizt is een decoratief beton waarmee de mooiste design betonvloeren gemaakt kunnen worden. Onze beton ciré vloeren zijn sfeerverhogen robuust en onderhoudsvriendelijk. Deze vloerbewerking heeft een stoer en robuust uiterlijk, waarbij het industriële karakter van betonnen vloeren wordt benadrukt. Het echte aanbrengen van de design betonvloer gebeurt met de spaan in de hand op een ambachtelijke manier.


Hiervoor worden per laag zoveel mogelijk vlakken gebruikt. Bij de gedachte aan design vormt zich meestal direct daarna de gedacht aan een hoge prijs. Bij een design betonvloer hoeft u niet meteen aan de hoogste prijs te denken. De Livingbase betonvloeren zijn voortgekomen uit de utiliteitsbouw, het is de z.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.