dinsdag 22 augustus 2017

Bosmaaier praxis

Specialistisch advies nodig? Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Bosmaaiers zijn geschikt voor ieder terrein en voor elke trimklus.


Houd wel in je achterhoofd dat bosmaaiers op benzine minder vriendelijk zijn voor het milieu zijn en minder lang mee gaan. Deze multi-tool beschikt over een snoeier (lengte cm), een bosmaaier en beschermkap (diameter cm), een heggenschaar (lengte cm), een trimmer (diameter cm), en een bobijn en bescherming.

De bekendste merken vind je bij Praxis. Zo zijn bosmaaiers gemakkelijk en comfortabel te bedienen. Praxis beidt een brede selectie tuingereedschap aan. Wanneer je het gras moet trimmen waarbij de omgeving gevoelig is voor overlast, dan is een elektrische bosmaaier de perfecte oplossing. Door het ruime assortiment van HORNBACH heb je keuze uit verschillende bosmaaiers , bekijk het assortiment online en kijk welke geschikt is voor jou.


De McCulloch benzine bosmaaier BPS laat u op moeilijk bereikbare en ruige plekken komen. Het sterke mes dat op de maaier zit kan wildgroei met gemak aan.

Werkt u liever met een trimspoel? Druk simpelweg de kop op de grond om de draad te verlengen. Dankzij de 28cc benzinemotor kunt u gaan en staan. Er zijn ook bosmaaiers waarbij je kunt wisselen tussen beiden.


Grastrimmers kopen bij GAMMA. Een grastrimmer voor de tuin is bijzonder geschikt voor het maaien van het gazon op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies een bosmaaier met een maaidraad of met een maaiblad.


Het blad is stevig en slijt ook minder snel dan draad. Een maaidraad is perfect om hoog gras en onkruid zoals distels te maaien. De meeste bosmaaiers worden geleverd met een draagharnas zodat je comfortabel kan werken. Met een Praxis grastrimmer of grasmaaier kun je jouw gazon weer helemaal mooi egaal trimmen.


Alle Merken - Snelle Levering - Bestel NĂș! Zeer krachtige bosmaaier , een perfect alternatief voor gewone 2-takt bosmaaiers. Soepeler en zuiniger in gebruik met meer kracht.


De GartenMeister GM 4T-7benzine bosmaaier is een onmisbaar apparaat in elke tuin. Taken die vroeger uren lang duurde.

De grastrimmers van KARWEI houden het gras mooi en strak. Geschikt voor grote en kleine tuinen. Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel online! Wil je op een gemakkelijke manier de graskanten knippen?


Dit kan heel goed met een grastrimmer. Moet je wat ruiger terrein te lijf gaan denk dan eens aan een bosmaaier. Welkoop verkoopt trimmers en bosmaaiers van de merken STIHL, Stiga en WOLF-Garten. Werk je rondom het huis dan gaat dit heel goed met een machine met snoer. GAMMA heeft een ruim assortiment elektrische- en benzine grasmaaiers.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een benzine bosmaaier is veel krachtiger dan een elektrische -of accu motorzeis. Onze merken bosmaaiers zijn o. Stihl, Husqvarna, Garland met Honda 4-takt motor en natuurlijk ons eigen merk. Tuin-Tools met 53cc Kawasaki bosmaaier.


Voor het zwaardere werk is er een bosmaaier. Deze sterke trimmer op benzine heeft veel vermogen en kan overal gebruikt worden. Voor dikkere stengels en opslag van struiken en bomen gebruik je een messenkop.


De bosmaaier is er met een draadkop voor het snoeien van gras en fijn onkruid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.