woensdag 9 augustus 2017

Gardena snoeischaar comfort

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Voor 22:besteld = morgen in huis.


Door klanten beoordeeld met een 1. Dankzij de instelbare opening van de handgreep kan de snoeischaar worden aangepast aan de grootte van de hand.

Gardena snoeischaar Comfort 23. Bij dit model is de veer geïntegreerd waardoor u deze niet kan verliezen en deze beschermd is voor vuil. De gardena comfort snoeischaren , met antikleefcoating op het bovenmes en een ondermes van roestvrij staal, zijn ideaal om bloemen en jonge scheuten te snoeien.


De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien. Voor iedere snoeiklus in de tuin is er een gepaste snoeischaar te vinden. De comfort snoeischaren hebben net een extraatje waardoor ze comfortabeler werken.


Het premium assortiment kenmerkt zich door kwalitatieve aluminium materialen.

GARDENA heeft type snoeischaren. Bestel hier tuingereedschap online. De benaming comfort is niet voor niks, met de aanpasbare handopening kan de handgrootte ingesteld worden en de zachte anti-slip componenten zorgen ervoor dat de snoeischaar zeer comfortabel aanvoelt. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


De Comfort Snoeischaar kan takken met een maximale diameter van mm. Door de korte kop komt u met deze snoeischaar ook goed op nauwe en moeilijk bereikbare plekken. Waar is het artikel voor geschikt?


Deze schaar verschilt van de andere comfort snoeischaren door zijn smalle snijkop. Uit onze collectie gereedschap. Ergonomisch gevormde handgrepen zorgen voor een maximaal comfort. De extra smalle snoeikop maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken. De veer is geïntegreerd in de snoeischaar zodat deze optimaal beschermd is.


De handvatten zijn ergonomisch vormgegeven, wat inhoudt dat de snoeischaar goed in de hand ligt. Je hebt een slipvaste grip. Dit belast je polsen tijdens het knippen nauwelijks.

Met de vergrendeling kun je de snoeischaar na gebruik weer veilig opbergen. Dat maakt deze comfortabele en ergonomische snoeischaar uitermate geschikt voor het snoeien van druiven, bloemen, jonge twijgen en jong hout. De messen met antikleefcoating zijn precisiegeslepen en zorgen voor een perfecte snede. Dankzij de nieuwe, gepatenteerde tandwieloverbrenging heeft deze takkenschaar meer snoeivermogen. Haxo is de tuin- en vijverspecialist waar u voordelig kunt bestellen.


Daarnaast zorgt de geïntegreerde veer ervoor dat er geen kracht verloren gaat en het snoeien gemakkelijk verloopt. De snoeischaar is voorzien van éénhands-veiligheidsvergrendeling waardoor je de schaar makkelijk kunt vergrendelen en kan opbergen. De schaar is zeer licht, slechts 6gram, en centimeter lang.


Je kunt moeiteloos werken met de schaar dankzij het ergonomische design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.