maandag 28 augustus 2017

Kruiwagen voor stenen

Gegarandeerd de goedkoopste. Dagelijks nieuwe producten en aanbiedingen. Gratis bij je thuis bezorgd vanaf €4-! Goed Gereedschap Is Het Halve Werk. Bekijk Hier Onze Ruime Keuze.


Alles Voor de Auto en Fiets.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vergelijk voor de laagste prijs. Kruiwagens Steen Kruiwagen Steens Zware Uitvoering. De bouwkruiwagen heeft een plaatstalen bak met een capaciteit van liter, waarin je grote hoeveelheden zan bladeren, stenen of ander materiaal kunt transporteren.


Tot 1kg aan materialen is geen probleem. De bak is twee maal gekraald en. Voor stenen , met zelfstapelende randen, Tuinkruiwagen, lichte kruiwagen voor het gebruik in de tuin en om het huis, geschikt voor bladeren, gras, Stenen kruiwagen - BESLIST.


Matador gereedschap kruiwagen voor € 89. Dat is voor de kruiwagen met rood vlak de opgeknapte grijze kruiwagen mag weg voor.

De kruiwagens zijn geschikt voor zwaardere voorwerpen en voorzien van anti-lekbanden. Of u nu een kruiwagen zoekt voor het vervoer van zan beton, puin, mest of tuinafval. Een ander verschil tussen gewone kruiwagens en een stenenkruiwagen is het zwaartepunt. Bij steenkruiwagens is het zwaartepunt nog iets naar voren gebracht, zodat de stenen echt vooral gedragen worden door het wiel, en de persoon zo min mogelijk belast wordt. Afhankelijk van wat voor stenen je vervoerd in de stenenkruiwagen varieert de capaciteit.


Vernieuwde arbo uitvoering. Gemakkelijk stenen vervoeren! Stenen vervoeren met een kruiwagen ? Steen kruiwagen , zware uitvoering geschikt voor stenen.


Dat gaat niet altijd even makkelijk, zeker niet als de stenen niet beschadigd mogen worden. Wij bieden hiervoor de oplossing! Een stenenkruiwagen is geschikt voor het vervoeren van circa 60stenen. Hierbij rekenen we stenen van een gemiddeld formaat. Steenkruiwagen voor gemakkelijk en snel stenen vervoeren.


Verleng de levensduur van je kruiwagen met de aanschaf van een steenkruiwagen. Hiermee vervoer je gemakkelijk en snel tot zestig stenen naar de plek waar wordt gewerkt. Zeer duurzame manier om stenen te vervoeren.


Hier vindt u verschillende kruiwagens , geschikt voor bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. Sterke en degelijke kruiwagens van het kwaliteitsmerk Altrad Fort.

Mocht u het niet kunnen vinden bel dan naar één van onze vestigingen! Als u bijvoorbeeld paarden houdt zijn grote kruiwagens ideaal om de stal uit te mesten. Er zijn ook speciale afsluitbare kruiwagens te koop voor het vervoer van gereedschap.


Als u zware stenen of andere zware materialen wilt vervoeren in de kruiwagen kan dit wel, echter is niet elke kruiwagen hier geschikt voor. Deze enkel wiels kruiwagen heeft een stevig stalen frame en biedt u maximale stabiliteit. De kruiwagen heeft een capaciteit van liter voor het vervoeren van water en een capaciteit van liter voor het vervoeren van zand.


Wanneer u veel buiten werkt dan is deze kruiwagen een ideaal gereedschap voor u. Specificaties: Materiaal: Staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.