donderdag 31 augustus 2017

Easy up partytent 3x3 aanbieding

Snel en heel eenvoudig opgebouwd. Ideaal voor Evenementen en Feesten! Bekijk nu onze collectie online. Grootste aanbo 1 waterdicht! Op voorraad en snel bezorgd. Bestel online bij FysioSupplies.


Easy up 3x5m geel 40mm (aluminium buizen). De voordelen van een easy up partytent. Goe een party tent is er dus voornamelijk voor de extra ruimte. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een feesttent ten opzichte van andere soorten tenten?


Het grootste voordeel is nog wel het gemak. Een tent is namelijk binnen een paar minuten al opgezet. Koop en verkoop easy up partytent eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Altijd de beste prijs Alleen betrouwbare winkels Elke dag nieuwe aanbiedingen.


Easy up partytent 3x3 aanbieding

Ga naar Reserveonderdelen Kopen naast de betreffende partytent in de shop - hier kunt u de benodigde onderdelen vinden. Dan is een basic partytent iets voor jou! Deze partytent is geschikt voor iedere gelegenhei ook zodat geen bui de pret kan bederven. Voeg een statafel en een heater toe om je feest compleet te maken!


Kies uw gewenste partytent maat uit het menu aan de linker kant van deze pagina. Wij bieden deze bijvoorbeeld aan met verschillende kwaliteiten doek: Polyester, Polyester met PVC coating of dik PVC vrachtwagenzeil. Easy Up partytenten aan in diverse uitvoeringen. Je breidt je feesttent heel eenvoudig uit met een losse zijwand voor de partytent.


Door de losse zijwand voor de partytent te gebruiken, heb je de mogelijkheid om deze te verwijderen wanneer het weer warmer wordt. Extreem ruime keus uit vele maten en modellen. Met jaar vervangingsgarantie! Shop Up tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! Ook extra hoge partytenten.


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Zoek naar partytent aanbieding op de nieuwe KensaQ. Op het frame word standaard jaar garantie gegeven, elk frame onderdeel is eventueel later nog bestelbaar. Een partytent met zijwanden houd je gasten warm en droog, helemaal als je er een terrasverwarmer bij plaatst. Vele aanbiedingen bij bol.


Een partytent mag niet ontbreken bij een buitenfeestje, creƫer extra feestruimte met een partytent in de tuin of op het terras. Wil jij ook nog eens extra snel klaar zijn met het opbouwen en afbreken van jouw partytent , kies dan voor een easy up partytent , deze klap je eenvoudig uit en staat binnen slechts enkele minuten. Of wil je je spullen beschermen tegen neerslag?


Onze actie partytent van 3xmeter is met zijn waterdichte dak en easy up frame in al deze gevallen een solide keuze. Partytenten koop je eenvoudig online bij bol. Heb je een grotere tuin, dan kun je ervoor kiezen om een grotere partytent te nemen.


Naast 3x, 3xen 3xzijn er nog meerdere mogelijkheden qua groottes. Een easy up tent kun je erg makkelijk opvouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.