dinsdag 22 augustus 2017

Keukenland wijhe tuinmeubelen

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! De grootste collectie tuinmeubels vind je hier!


Meubels tegen lage prijzen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Buiten genieten begint in de tuin.


Onze tuinmeubelen ogen niet alleen mooi, maar zijn ook zeer degelijk en uiterst betrouwbaar, zodat u vele jaren kunt genieten van een mooie tuinset. Bij Keukenland Wijhe vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom nemen we graag alle tijd voor u. We bekijken samen de verschillende opties en geven u advies.


Vervolgens maken we een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet. Bent u akkoord met de gespecificeerde offerte? Dan zorgen we dat onze eigen monteurs uw droomkeuken vakkundig komen.


Dus kom vooral inspiratie opdoen in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden. De geplaatste keukens van Keukenland Wijhe geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Samen met u stellen ze uw droomkeuken samen.


Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. Ruime keuze tuinartikelen online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij zijn gevestigd aan de rand van industrieterrein “De Enk” te Wijhe , in een ruim pand tezamen met “ Keukenland Wijhe ”. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende.


Het Wijhese familiebedrijf bestaat jaar en viert deze mijlpaal volgende maand samen met de klanten. Eigenaar Fred de Roos: “Wij houden in oktober drie feestelijke open dagen en hebben leuke acties in petto! Dat is een voorwaarde om tot een keuken te komen die helemaal bij u past. Ons team bestaat uit veertien betrokken medewerkers die allemaal liefde voor het vak hebben.


In onze mooie, overzichtelijke winkel worden alle stijlen keukens en materialen gepresenteerd door onze deskundige medewerkers. Less is more, binnen onze Scandic serie zijn de tuinmeubelen minimalistisch vormgegeven met vooral functionele eenvoud en sierlijke vormgeving. De prachtige frames zijn gemaakt van RVS en hebben een antraciet coating.


In dit frame is een prachtig plat rope gevlochten met een zachte en comfortabele uitstraling. Keukenland Wijhe heeft diverse stijlen keukens in huis, met voor elke keuken bijpassende apparatuur en keukenbladen. Onze Keukenland -collectie staat voor topkwaliteit keukens, exact afgestemd op de door u gewenste maatvoering, met een uitgebreid scala aan kleuren en materialen.


Bij ons kunt u de volledige regie uit handen geven. We hadden bij twee keukenzaken een goed gevoel, daar was keukenland Wijhe er één van. Uiteindelijk was de ander iets goedkoper en dichterbij dus is de keuze niet op Wijhe gevallen. Inmiddels is de keuken geplaatst en van ons voor Keukenland Eijhe een dikke 10. Markink en zer zorgvuldig en netjes geplaatst.


Wij hebben een keuken gekocht, bij keukeland Wijhe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.