vrijdag 25 augustus 2017

Cocoon buitenhaard

Alle merken tuinhaarden online. Koop bij dé Europese toko online. Overheerlijke Cocon desserts en meer! U krijgt direct een bevestiging. Tuinhaarden online bij LIDL.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinhaarden assortiment online. Een buitenhaard met gasbrander geeft uw terras meer sfeer en warmte. De gasfles kan onderin de terrashaard worden geplaatst. Met een ruim aanbod hoogwaardige producten vindt u bij ons alles om uw terras compleet te maken.


Wij hanteren scherpe prijzen en snelle levertijden. Cocoon fires is ontworpen door de innovatieve designer Federico Otero.

De unieke designhaarden van Cocoon Fires functioneren op bio-ethanol brandstof en zijn schoon en milieu vriendelijk, terwijl je toch geniet van de warmte wat de haarden afgeven. Zo wordt de kamer alsnog een stuk verwarmd. Voor de verkoop van de Cocoon Tables werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk te allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels. Bent u op zoek naar een accessoire voor in de tuin, met nét dat beetje extra?


Dan is de populaire Cocoon Table misschien wel perfect voor u. Trendy vuurtafels met een ingebouwde gashaard. En daar houdt het moois nog niet op. Deze tafelhaard is uit te breiden met zaken als een grillplaat, wijnkoeler of side table. Buitenhaard met gas (en zijn om te bouwen naar aardgas) De terrasbevelving voelt net wat luxer aan met deze buitenhaard met gas.


U beleeft gegarandeerd mooie momenten met vrienden en familie in uw tuin. De haarden zijn trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur. Dat betekent wanneer u de Cocoon Table aan wilt, de haard aan is.


Gratis verzending vanaf 50€! Alles voor uw avontuur: meer dan 30. Kies uit 3producten vanaf € 150.

Dit in de vorm van een haardvuur zonder rook of vonken. Ideaal voor in de zomeravonden en biedt warmte in een mum van tijd. Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Happy Cocoon Cocoon rechthoek zwart Vanaf € 749. Een Cocoon Table zorgt direct voor meer sfeer en een luxer gevoel in iedere tuin.


Met een Cocoon Table zit je er altijd warmpjes bij! De Cocoon tables zijn trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur. Maak je Cocoon Table nu compleet met de bijhorende accessoires voor het ultieme cocoon gevoel.


Ook zijn ze in verschillende kleuren leverbaar: zwart, antraciet, taupe, wit en bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.