woensdag 16 augustus 2017

Haspelwagen

Overzicht van de te huren haspelwagens met een laadvermogen tot ton en een maximale haspeldiameter van 3cm. Bekijk hier de specificaties. De Baveck haspelwagen is een functionele en zeer duurzame haspelwagen die zich in de loop der jaren bewezen heeft. Voor elke haspelmaat en gewicht leveren wij een haspelwagen , van standaard tot op maat gemaakt!


Alle Baveck snelverkeer haspelwagens zijn RDW goedgekeurd. Deze geremde haspelwagen kent een maximaal laadgewicht van 2.

U kunt direct een haspelwagen huren bij Boels! De speciale constructie zorgt er voor dat de wagen snel inzetbaar, zeer doeltreffend en uiterst wendbaar is. De V2wordt vaak gebruikt door elektrotechnische installateurs voor de laag- en middenspanningkabels. Haspelwagen maken deel uit van de categorie Aanhangwagens en zijn op Werktuigen. Werkt u vaak met kabels op locatie?


Dan is het een must om deze veilig en efficiënt van punt A naar punt B te kunnen transporteren én de kabels snel en makkelijk af en eventueel ook op te wikkelen. Een haspelwagen kan dan een interessante investering voor u zijn. De aanhanger is zeer solide geconstrueerd.

U heeft (nog) geen producten toegevoegd aan uw offerte. Type: Verticaal: Deze haspelwagen wordt speciaal gemaakt voor rollen van 6mtr. Gemakkelijk alleen een rol slang van 6mtr. De haspelwagen maakt het mogelijk om met een relatief kleine machine, verschillende soorten haspels bij te rijden.


Bekende en veel gebruikte merken zijn: en Vernooy haspelwagen. Hierdoor wordt de ondergrond zo min mogelijk belast. Handige haspel voor de tuinslang nodig Vergelijk tuinslanghaspels en profiteer van de laatste aanbiedingen bij de beste shops!


Nieuwe haspelwagen te koop! Zeer sterk gebouwd passen grote haspels op (7kg) kan ik kleur gespoten worden! Voor de prijs mag u mij altijd een bericht. Uw MateriaalwagensMagazijnwagen haspelwagen kopen doet U bij de grootste Magazijnwagen haspelwagen -leverancier van Europa.


De QPWM kunststofband haspelwagen van Cyklop is een degelijke haspelwagen. De haspel is uitgerust met een remsysteem zodat het band niet door blijft lopen. Het omsnoeringsband is erg eenvoudig te vervangen en andere kerndiameters dan de standaard 4mm kern kunnen op de haspel geplaatst worden.


Dankzij de grote wielenkunnen obstakels zoals kabels eenvoudig genomen worden. Absoluut onderhoudsvrij, grote capaciteit en een gegarandeerd beschermende behandeling van waardevolle lijnen. Ook vol beladen is het makkelijk afrollen van de lijnen gegarandeerd.

Heb jij geen idee welke brandblusser voor jou geschikt is? Deze slangenwagen professioneel is voorzien van handig mandje voor uw koppel- en spuitstukken. De duwstand van de haspelwagen is voorzien van schuim voor een comfortabel gebruik. Verder is het een stevige slangenwagen op stabiel onderstel met luchtbandwielen. H aspelbreedte 37cm, voorzien van aansluitnippels.


Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.