donderdag 31 mei 2018

Achtertuin ontwerpen

Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma. Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk. Maak allereerst een wensenlijst.


Wat vind jij belangrijk voor jouw tuin? Kijk daarna wat er technisch nodig is om dit te realiseren.

We helpen je bij het ontwerpen en het tekenen van een. Bekijk het bord Achtertuin Ontwerpen van mlskramerop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tuinen, Balkons en Viajes.


Wat is het doel van jouw tuin en wanneer voldoet hij aan al je wensen? Deze twee vragen zijn de belangrijkste vragen waar het ontwerp van iedere achtertuin mee begint. Zet dit voor jezelf op papier en schets aan de hand van je antwoorden een plattegrond op schaal van 1:100. Hierbij staat iedere centimeter op papier voor een meter aan tuin. Genieten in de achtertuin , veel mensen willen graag een veranda.


Kies je eigen stijl De meeste mensen willen graag een achtertuin die volledig op hun wensen is ingesteld.

Qua stijl kan je alle kanten op! Zoek in tuinbladen en op internet en kijk welke stijl je het meest aanspreekt. Je vindt hier op TuinTuin bijvoorbeeld veel voorbeelden. Laat dan uw achtertuin ontwerpen door een ervaren hovenier of doe het zelf met behulp van de informatie die u hier vindt. In het ontwerp voor uw achtertuin zijn al uw wensen verwerkt.


Ook vindt u in het ontwerp meteen een technisch plan waarmee iedere hovenier uw tuin kan aanleggen. Waarom uw achtertuin laten ontwerpen ? U kunt uw achtertuin zelf een make-over geven, maar u kunt ook een tuinontwerper van de Schetsservice inhuren om een nieuw achtertuin ontwerp te maken. Laat u het nieuwe ontwerp van uw achtertuin maken door een expert, dan weet u zeker dat dit ontwerp helemaal bij u past.


Een achtertuin met veel borders en waarin je lekker door de tuin kunt wandelen. Een groot terras met enkele ronde vormen is aan huiszijde gesitueerd. Een looppad die in het grote terras doorloopt verbindt het achterste terras. Van alle (gratis) programma’s voor online tuin ontwerpen is SketchUp het meest uitgebreid. Het programma is niet heel eenvoudig, maar je kunt hier wel het meest betrouwbare tuinontwerp mee maken.


Daarnaast kun je met SketchUp je ontwerp direct met iedereen delen en om commentaar vragen. Wilt u uw tuin graag met diepte en perspectief in 3D ontwerpen ? Dan kunt u upgraden naar een Plus-account voor het kleine eenmalige bedrag van € 98. Na ons gesprek ga ik aan de slag kan met het creatieve proces.

Ik verwerk uw gewenste stijl in een tuinontwerp. Hiervoor maak ik ik keuzes voor de indeling van de achtertuin , maar ook alle aspecten zoals kleuren, materialen en functionaliteiten worden meegenomen. Naast de overkapping staan een waterelement van natuursteen randen en Norstone steenstrips.


Om de garagemuur te verfraaien zijn er Kokohusk schermen geplaatst en kleine buxus bollen geplant. U kunt direct beginnen met schetsen, ontwerpen en ideeën op doen. Heel gemakkelijk en bovendien gratis!


Voor meer ideeën en informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u de onderstaande blauwdruk voor het ontwerp van de tuin volgt heeft u straks een tuin waar u met trots vrienden en familie uitnodigt of waar u met uw gezin zonnige zomerdagen doorbrengt. Over het algemeen is het verstandig om een tuinarchitect bij de plannen te betrekken. Het ontwerpen van een tuin begint met het verzamelen van goede ideeën. Die weet namelijk alles van materiaalkeuze en van de benodigde planten en bloemen.


Er spelen bij het ontwerp van een tuin tientallen factoren mee, zoals leefstijl, doel van de tuin en. Is de tuin die u hier ziet staat net niet wat u zoekt? Op aanvraag kan het ontwerp aangepast worden naar uw eigen stijl en wensen.


Of u nu een kleine voortuin of een onderhoudsvrije tuin wilt aanleggen. Wilt u als tuinarchitect uw ontwerp hier ook presenteren? Neem dan contact met ons op.


Tuinontwerp met Floorplanner In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van het Nederlandse ontwerpprogramma Floorplanner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.