dinsdag 15 mei 2018

Houten fietsenstalling

Bekijk de mogelijkheden op onze website! Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod tuinartikelen online! Informatie fietstransferium Onderdoor 8 Houten.


Aan het Onderdoor kunt u uw fiets gratis, met toezicht parkeren.

Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen? Fietsenstallingen in hout. Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten fietsenstalling ontwerpen, maken en zetten.


Dit kan een open, gesloten, vrijstaande of aangebouwde fietsenstalling zijn. Denkt u direct aan een dicht model omdat dit praktisch en veilig is, of heeft u voorkeur voor een open stalling? Dit is natuurlijk afhankelijk van de bestemming voor de berging.


Vraag het gerust aan een van onze adviseurs als u nog mocht twijfelen.

De houten fietsbergingen van Blokhut. Het is zelfs mogelijk om de fietsenberging door een van onze monteurs netjes te laten monteren. Nemen houten draaideuren te veel plaats in, dan kan je nodig steeds opteren voor houten schuifdeuren. Eens je zeker bent van het ontwerp, kan een vakman het op maat maken. Doe-het-zelf of laten uitvoeren.


Er zijn verschillende manieren om een houten fietsenstalling te plaatsen. Je kan een doe-het-zelf pakket aanschaffen en zelf de berging plaatsen. Niet iedereen heeft de beschikking over een houten garage of houten schuur die groot genoeg is voor stalling of berging van uw fiets of motor.


Een compacte motorberging of fietsenberging biedt uitkomst. Van Kooten biedt een compacte fietsenberging aan die u gemakkelijk kunt plaatsen in uw tuin of oprit. Falco weet al ruim jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en maakt fietsoverkappingen voor bedrijf, gemeente, school of architect. Dat vindt u ook terug in onze ruime keuze aan fietsoverkappingen.


Hiermee kunnen allerlei fietsenstallingen gecreƫerd worden. Op basis van onze praktijkervaring en kennis van de markt hebben wij onze fietsenstallingen en fietsoverkappingen zelf ontwikkeld. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het veilig stallen van fietsen?


Jan Kuipers Nunspeet biedt zowel open als afsluitbare overkappingen voor de openbare.

Prijzen van langere fietsenstallingen en deuren op aanvraag. Model usva:groen, antraciet of silver metallic. Submenu: Deur tot deur alles over Deur tot deur. In zo’n beveiligd deel is een fiets verzekerd tegen diefstal en heeft men altijd toegang tot de stalling. Prachtige dubbele houten fietsenstalling gemonteerd in Leeuwarden.


De fietsenstallingen zijn uitgevoerd in 18mm red cedar op tengels en folie, en zijn afgewerkt met een 6mm multiplex plaat. De totale hoogte van de stallingen zijn 250cm. Als dakbedekking is hier gekozen voor EPDM met 30mm isolatie.


De fietsstalling is toegankelijk via een deur in de houten buitenafwerking. Omschrijving van Houten schuren kopen? Met een prefab houten garage van Geldersche Houtbouw staat uw auto veilig en droog. Wilt u goed onderdak voor uw kostbare auto? Een houten garage biedt een goede bescherming van uw auto tegen weer en wind.


Het is ook te gebruiken als opslagplaats of extra ruimte om te. HORNBACH biedt je een groot assortiment van bergingen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het meest voordelig uit bij HORNBACH. Je kunt je kliko ombouw of container ombouw, maar ook de houten schuur, houtopslag, tuinkast en opbergkast makkelijk online bestellen en laten thuis bezorgen. Hij is regenwaterdicht, eenvoudig zelf te monteren en onderhoudsvrij.


De Lutra-Box biedt plaats voor of meer fietsen, bakfiets, motor, of scooter. Wanneer u een houten fietsenberging zoekt met afwijkende maatvoering, kunt u desgewenst bij Provelo informeren voor een stuk maatwerk. Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten fietsenstallingen , abonnementen en tarieven.


Maak je regelmatig gebruik van de fietsenstalling op jouw station? Dan raden we een abonnement aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.