dinsdag 15 mei 2018

Buitenfitness

Vergelijk alle fitnessapparaten! Nu vanaf € op beslist. Buitenfitness is een gezamenlijk initiatief van twee specialisten in hun vak.


Hendrik Maes gediplomeerde bewegingsdeskundige en Karl Vercruysse BENELUX expert van het fitnessgebeuren. Samen bundelden ze kun krachten en vormden een mooi complementair team. In Den Haag zijn hiervoor meerdere Fitplaatsen.

Hiermee wil de werkgroep een laagdrempelige en kosteloze vorm van sporten en bewegen creëren. De Fit4Life beweegtoestellen voor jongeren, volwassenen en senioren zijn samen met TNO en fysiotherapeuten ontwikkeld. Speciaal voor senioren biedt IJslander daarnaast ook een compleet beweegprogramma en professionele begeleiding.


En bovendien ook erg leuk om samen te doen. Op onze recreatieparken vind je diverse toestellen die je gratis kunt gebruiken. Kweek spieren, werk aan je conditie of vindt ontspanning door inspanning. Alle toestellen worden op dezelfde manier verankerd. Een van de bekendste cardio- buitenfitness apparaten is de crosstrainer DE FLZ- outdoor crosstrainer is een zeer fraaie en duurzame crosstrainer, top buiten fitness apparaat, leverbaar in diverse kleuren.


Kwalitatief het topsegment.

Dit bijzonder fraaie buiten fitness apparaat is een aanwinst voor iedere buitenfitness -accommodatie. Lekker bewegen en beleven in de buitenlucht. Dat doe je met outdoor fitness van De Fitnesstuin. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Aan het beweegpad op Sportpark Hartenstein staan fitnesstoestellen opgesteld voor cardio-, kracht- en balanstrainingen.


Alle spiergroepen komen zo aan bod. Onder leiding van een ervaren trainer werkt u wekelijks aan het versterken van uw spieren en verbetert uw conditie. Fitnesstoestellen voor buiten: hiermee blijft u laagdrempelig in beweging. Goed voor uw fysieke gesteldheid en voor uw sociale. Speelvoorziening buitenfitness en sporttoestellen De laatste jaren is er een verschuiving te zien in de manier waarop de openbare ruimte wordt ingericht.


Gemeentes en andere instanties zien de groeiende behoeftes aan buitenfitnessapparaten en sporttoestellen en spelen hier vaak op in. Griekspoor heeft al veel ervaring in het plaatsen en onderhouden van verschillende outdoor sporttoestellen. Voor Beijum is buitenfitness een buitenkans. Onze kennis en interesses gaan mee met de vraag.


De werkgroep staat open voor ideeën en staat te popelen om aan de slag te gaan. Naast de traditionele balsporten, waar onze roots liggen, hebben we nog meer buitensporten ons eigen gemaakt. Denk hierbij aan skatebanen, buitenfitness en midgetgolf.


Ook onder andere professionele midgetgolfbanen behoren tot ons aanbod.

Het is een goede mix van plezier en resultaat. Veelal gebeurt deze vorm van fitness onder begeleiding van een coach waarbij je in kleine groepen onder begeleiding resultaat gericht sport. Er was een breed draagvlak voor de buitenfitness , vertelt Jacob Jansen van de Vereniging voor Dorpsbelangen: zes partijen in het dorp (gymvereniging, basisschool, voetbalvereniging, jeugdwerk, dorpshuis, volleybalvereniging, fysiotherapeut en dorpsbelangen, red.) gaven aan dat er behoefte was om buiten te kunnen bewegen in het dorp. Buiten fitnesstoestellen stimuleren beweging.


We weten allemaal dat het erg belangrijk is om minimaal minuten per dag aan wat lichaamsbeweging te doen. De Outdoor Fitness Zone is elke dag open van 6. Dit is de eerste openbare en gratis toegankelijke Fitness Zone van deze omvang. De buitenfitness is een van de eerste, tastbare resultaten van begrotingspilot Prinsenbeek Begroot. Hieruit kwam onder meer de vraag naar een openbare sportfaciliteit naar voren. Voor de jeugdraad reden om hiermee aan de slag te gaan, zeker omdat al vaker was gevraagd om een dergelijke faciliteit.


STRONGFIT in de frisse buitenlucht. Jong of ou beginner of ervaren, bij NYMA OUTDOOR GYM kan iedereen samen buiten sporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.