donderdag 31 mei 2018

Afdak in tuin

Afdak in tuin

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Afdak in tuin

Opzoek naar onze werkwijze? In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Sinds kort zijn wij verhuisd naar rijssen, dit kwam mede.


Bekijk het bord Afdakje in de tuin van bhosrie op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tuin , Tuin en terras en Tuin veranda. Ook voor achter in de tuin een tuinhuis met overkapping - plat dak of tuinhuis met overkapping - puntdak hebben wij prefab artikelen. Middels onderstaande bouw-tips willen wij u een aantal handreikingen geven om tot een fraaie terrasoverkapping in uw tuin te komen.


Afdak in tuin

Zo kun je jouw droge plekje in de tuin precies zo maken, zoals jij dat mooi vindt. En natuurlijk de sfeer kiezen die bij de stijl van jouw tuin past. Het kan tegelijkertijd wel heel handig zijn. Er zijn veel mensen die een afdakje bouwen in hun tuin. De duozit schommelt zacht voor- en achterwaarts.


Heeft u een vergunning nodig voor een overkapping, veranda, terrasoverkapping? Voor een terras overkapping gelden dezelfde richtlijnen en regels als voor een aanbouw. Terrasoverkappingen van Tuinmaximaal. Het gehele jaar geniet u buiten. De beste kwaliteit, strak design en de laagste prijs.


Naast los Eiken of Lariks Douglas constructiehout voor maatwerk kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. Bij Tuinweelde bieden wij ook afdaken aan voor de veranda. Om in de nazomer nog heerlijk te kunnen genieten van uw tuin zijn onze veranda afdaken de ideale oplossing.


Vraag direct een offerte aan en wij helpen u graag aan meer informatie. Voordelen van een afdak in je tuin. Dat je lekker onder je afdak kunt zitten, snapt iedereen.


Het tuin afdak wordt altijd uit kwalitatief Douglas hout of uit geïmpregneerd hout vervaardigd. Houten afdak van Douglas of Vurenhout. Dankzij zijn duurzame eigenschappen is het harde en relatief goedkope Douglas hout uitermate geschikt voor de bouw van tuinconstructies. We willen graag veel en lang kunnen genieten van onze tuin. Helaas dwarsboomt moeder natuur vaak onze plannen, want een middag of avond vertoeven op het terras in de regen, daar passen we al gauw voor.


Niet alleen in de tuin , maar ook rond de tuin op het terras. Met een mooie, zelfgemaakte afdak in je tuin , aan je garage of als carport kun je beschut zitten of je auto veilig plaatsen. Door polycarbonaat platen te gebruiken maak je eenvoudig een lichtgewichte en transparante afdak. De staat van de overkapping is hier ongelofelijk belangrijk. Je kunt wel een afdak in je tuin hebben, maar zolang de kwaliteit niet voldoende is, zal niemand de waarde meenemen.


Een afdak van slechte kwaliteit zal zelfs voor waardevermindering zorgen. Het is dus belangrijk dat je de overkapping zo kunt maken dat hij ook te onderhouden is. Bepaal waar je een terrasoverkapping wilt bouwen. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping? Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op.


Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.