dinsdag 8 mei 2018

Aluminium opbergkist

Keuze uit meer dan opbergkisten! Voor de laagste prijs op Beslist. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 99. Wilt u uw spullen ergens opslaan? Kies dan voor een aluminium opbergkist waar ze in passen.


Het lichte gewicht maakt ze gemakkelijk handelbaar, maar niet ten koste van de robuuste bescherming van uw spullen wanneer deze opgeslagen zijn. Bent u op zoek naar zo’n opbergkist ? Onze aluminium opbergkisten bieden we al aan tegen scherpe prijzen, maar als set zijn onze opbergkisten nog goedkoper! Bij het opbergen is één opbergkist meestal niet genoeg, daarom bieden wij onze aluminium opbergkisten als vier sets in verschillende groottes aan.

Meer halen, minder betalen! Webwinkel voor stevige aluminium kisten en aluminium transportkisten. Materiaal : gepoedercoated aluminium in ral-kleur naar keuze. En dat de afmeting, het materiaal of de kleur van de opbergkist net wat anders moet zijn dan gangbaar. John Rambach heeft een groot aantal aluminium opbergkisten in verschillende formaten.


In dat geval kunnen wij u van dienst zijn: wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en compleet afwerken van aluminium en stalen opbergkisten op maat, zowel in grote als kleine series. Zarges aluminium kisten, transportkisten en flight cases, inclusief packaging en complete transport verpakking van allerlei apparaten en. Even snel alle troep uit het zicht? Een opbergkist is onmisbaar op een terras of in een tuin.


Bij TrailerPlus vindt u een groot aanbod disselbakken en opbergboxen welke uit voorraad leverbaar zijn, verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij bieden alle soorten aluminium kisten - van klein tot groot en per stuk of in grote aantallen. Bott is een erkend A-merk dat. Opbergkist van aluminium van 4ltr.


De kist heeft een terug-liggende deksel, zodat deze tijdens het openen niet tegen de bordwand van de aanhangwagen wordt gedrukt. De deksel kunt u op een, voor u optimale, hoek laten staan, door de scharnieren met weerstand. De Defender aluminium kisten hebben veel voordelen: ze zijn licht van gewicht, en tegelijk robuust en duurzaam, zodat uw inhoud helemaal is beschermd.

Bovendien is aluminium niet beïnvloedbaar door extreme kou of hitte, en is het anti-magnetisch en roestvrij. Aluminium kisten met veel voordelen. De disselbakken en opbergkisten zijn leverbaar in drie verschillende soorten materiaal, namelijk staal (ook RVS), aluminium en kunststof.


Daarnaast zijn talloze maatvoeringen mogelijk, om de disselbak geheel naar uw wensen te vinden. Kunststof heeft als voordeel dat het natuurlijk licht is, waardoor de kogeldruk van de aanhangwagen juist blijft. Afmetingen doosjes (B) x (H) mm. Een eenvoudige maar kwalitatief goede alu kist voor een zeer scherpe prijs.


De kist biedt een zeer economische oplossing voor transport of opslag van standaard producten. De puntgelaste en slim ontworpen aluminium bodem- en dekselprofielen maken de Defender aluminium kist KAtot een stevig geheel. Geheel uit aluminium vervaardigde transportkist met scharnierend deksel. Voorzien van afdichtingpakking en dekselbanden. Stapelbaar en uitgevoerd met terugverende handgrepen en spansloten.


Doordat deze goed te reinigen zijn, worden deze kisten veel toegepast in foodsector en waar schone. Aanhanger onderdelen en Boottrailer onderdelen. Vanaf 7- gratis verzending.


Dan bezorgen wij jouw opbergbox voor in de tuin netjes bij jou thuis. Dat is wel zo gemakkelijk. Vooral omdat veel opbergkisten groot zijn en onhandig om te transporteren.


En ook als je online jouw opbergkist wilt kopen, kun je natuurlijk profiteren van onze kortingen en acties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.