donderdag 31 mei 2018

Eettafel steigerhout

Unieke eettafels van ijzer, staal of metaal in combinatie met steigerhout. Combinatie: metaal, ijzer en hout. Voor een uniek design en karakter! Eiken tafels met metalen poten.


Origineel met hoge kwaliteit!

Een robuuste tafel voor in de tuin? Scherp geprijs bestel nu online. De mooiste eet-tuin- of bartafels. Betaalbare steigerhouten eettafels! Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Steigerhouten eettafel Ravine 354. Ronde steigerhouten tafel Emma 309. Vandaar dat u zich de komende jaren zeker niet druk hoeft te maken over uw steigerhouten eettafel.

Wij maken steigerhouten eettafels binnen een kort tijdbestek en een goede kwaliteit. Ook maken wij de steigerhouten tafels naar de maten die u bij ons doorgeeft. Alle tafels worden gemaakt van stoer steigerhout. De mogelijkheden voor jouw steigerhouten eettafel zijn legio.


We hebben steigerhouten eettafels in bijna alle vormen en maten. Industriële tafels met stalen poten of mooie robuuste houten eettafels op maat. Bij steigerhout roosendaal bent u op het juiste adres om te kiezen uit een breed assortiment van tafels. Kijk bij ons voor het diverse aanbod in steigerhouten tafels ! De poten zijn stevig en geheel gesloten. Daardoor krijgt de tafel een robuuste uitstraling.


Dit model is uitstekend te combineren met zowel moderne strakke inrichting als een klassieke inrichting. Bijkomend voordeel: wij maken ook steigerhouten tafels op maat. Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen. Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van.


Makkelijk en snel via Vergelijk. Find steigerhouten tafel vandaag!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Voor uw eetkamer bieden wij verschillende steigerhouten eettafels. Deze robuuste eiken eettafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. De tafels worden op bestelling en maat gemaakt, staat de juiste afmeting niet in onze webwinkel neemt u dan gerust contact met ons op. Eettafels van steigerhout.


De eettafels staan op breedtemaat gesorteerd in de webwinkel. In drukke gezinnen is de eettafel de plek waar de dag even wordt besproken. Al onze steigerhouten eettafels tafels worden grondig geschuur zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. De steigerhouten eettafels zijn in diverse kleuren leverbaar.


Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.