maandag 21 mei 2018

Aanlegsteiger maken

Boek uw Hotel in Marken online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Een vlonder maken aan het water is geen ingewikkelde klus.


Met de stappen in dit artikel heb jij binnen no time een prachtige aanlegsteiger in de tuin! Een zwemsteiger, een bootsteiger, een aanlegsteiger , een vissteiger of een steiger met een duikplank en een zwemtrap? Want behalve een steiger bouwen weten we ook alles af van handige accessoires om uw steiger functioneel en mooi te maken.


Wij maken duurzame steigers van FSC hout.

Bij aanlegsteigers kiest men altijd voor net iets dikkere hardhouten planken van minimaal mm dik. Voor een moderne uitstraling kunt u bij een vlondersteiger ook kiezen voor strake gladde vlonderplanken zonder groeven. Let op, uitglijden heeft altijd te maken met vocht en alg, NIET met wel of geen groeven. Deze drijvende aanlegsteigers leveren wij aan jachthavens en overheid en kunnen onder zware omstandigheden dienst doen.


U krijgt dus professionele kwaliteit gelever maar profiteert van het feit dat wij ons materiaal groot inkopen. Omdat Havenhout al meer dan jaar dit type aanlegsteiger produceert, hebben wij inmiddels een enorme. Met een kunststofcomposiet steiger heeft u de keuze uit verschillende kleuren.


Geef een eigentijdse uitstraling. Ook maken wij metalen steigers met looproosters op maat. Het staal is vuur verzinkt en tegen alle weersinvloeden bestand.


Deze steigers worden toegepast op industrieterreinen, havens en als designelement in parken. Op sommige plekken gelden er namelijk bepaalde voorschriften voor de te gebruiken materialen, de plaats van de meerpalen en aanlegplaats van de boot. Heb zelf nu grote balken en een boel vlonder planken van meter bree mar heb geen idee hoe ik een steiger moet bouwen.


Ik wil een aanlegsteiger bouwen met een lengte van ca. Nu weet ik eigenlijk niet hoe ik moet beginnen.

Maw wat voor soort hout heb ik nodig, hoe moet ik de steiger überhaupt bouwen. Ik kan nergens iets van een bouwplan vinden. Heeft iemand tips voor mij?


Er zijn diverse vormen van aanlegsteiger mogelijk, zie onze selectie van projecten met foto’s ter inspiratie. Hoe maak je een aanlegsteiger ? Voor deze vlonder en walbeschoeiing gebruikt hij Ipé hardhouten vlonderplanken, de fundering is gemaakt met azobe hardhouten palen. Gaat u een fundering met piketpalen maken ? Afgelopen jaren hebben we diverse aanlegsteigers , drijvende steigers en vlotten gebouwd. Aanlegsteiger , drijvende steiger. Het maken van een houten vlonder is geen ingewikkelde klus.


Met de juiste materialen en hulp van deze handleiding is het een klus die ook jij kunt klaren. Zorg ervoor dat je iedere stap zorgvuldig volgt. Zo zorg je ervoor dat je geen belangrijke informatie over het hoofd ziet en jij straks een stevige én prachtige vlonder in de tuin hebt staan!


Vindt u het leuk om mensen uit uw buurt te ontmoeten, een praatje te maken en samen koffie te drinken? De Koffie of thee € per kopje. De avondzon valt over de steiger het aanlegsteiger avondzon fotobehang wordt gedrukt op papier- of vliesbehang, de afbeelding is o. Aquamore heeft in haar assortiment een scala aan producten om uw steiger helemaal “af” te maken.


Bijvoorbeeld stootranden, bolders, vaste kikkers, wegklapbare kikkers, hoekbescherming, verlichting, vlaggenmasten, mooring whips (afmeer hengels), ‘power terminals’, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.