dinsdag 15 mei 2018

Tuindoek boeddha

Handdoekhaakjes van alle merken op beslist. Boeddha en diverse beelden. Kunt u geen geschikte foto in onze fotogalerij vinden? Neem dan gerust contact met ons op.


Bestel een boeddha tuinposter of tuindoek bij Teun en geef rust en balans in je tuin. Tuindoek boeddha , de beste kwaliteit!

Dit tuindoek wordt bedrukt met een prachtige afbeelding van jezelf of uit de gallerij! Maak van uw tuin een plaatje! Mocht u geen geschikte foto vinden in onze foto bibliotheek, neem dan even contact met ons op.


Hierbij kun je ook zelf kiezen welk formaat en welke afwerking je wilt. De andere varianten hebben wel een ophangsysteem. RTLEigen huis en Tuin, ook hebben wij meerdere boeddha tuindoek (en) mogen leveren aan het programma De tuinruimers met Rob Verlinden. Diameter van de tunnel is standaard cm.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, wilt u een andere afmeting van een tuindoek neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Tevens kunt u ook uw eigen afbeelding op een tuindoek krijgen. Showroom in Kaatsheuvel op afspraak. Bepaal zelf je afmetingen. Je kunt kiezen uit een uitgebreide collectie. Of je nu houdt van geiten, koeien, vlinders of wilde dieren, wij hebben een brede collectie tuindoeken waar zeker een afbeelding bij zit die bij jou in de smaak valt.


Tuinposter Vanaf € 1een tuindoek ! Hierdoor is er voor iedere tuin of balkon een passend tuindoek te bestellen. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin. Bovendien vind je bij ons nog vele andere mogelijkheden om jouw foto op tuinposter geheel aan je eigen wensen aan te passen. Zo kun je in onze nieuwe besteltool zélf je foto op tuindoek omzetten in het zwart-wit of sepia en kun je tekst toevoegen aan je tuindoek met foto. Afbeelding naar wens aanpassen op de site.


Prachtige tuindoeken voor het exclusief aankleden van uw tuin. Met een tuindoek breng je eenvoudig en snel sfeer en kleur aan in je tuin. Denk je bijvoorbeeld eens in dat je vanaf je keukentafel niet meer naar die saaie schutting kijkt, maar vanaf nu wegdroomt bij een prachtige waterval.


De nieuwste trend: tuindecoratie! Geef uw tuin, terras of balkon meer kleur met dit prachtige tuindoek van PB-Productie. Op zeer eenvoudige wijze geeft u ruimte en diepte aan uw tuin.


Onze schuttingposters brengen sfeer en diepte!

Fleur je tuin op met dit gekleurde spandoek! Nieuw gaasdoek winddoek is zeer geschikt voor tegen de wind en zon en is zeer soepel. Als tuinliefhebber heeft u jarenlang plezier van dit weerbestendige tuindoek ! Prachtig tuindoek gemaakt van hoogstaand canvas doek dat geschikt is om het gehele jaar buiten te laten hangen. Een Oosters accent in de tuin!


Verfraai een saaie muur of schutting met dit prachtige boeddha tuindoek. Dit uit de PB Collection afkomstige tuindoek kan eenvoudig bevestigd worden en geeft een Oosters tintje aan de tuin. Het tuindoek is weerbestendig en gaat jarenlang mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.