woensdag 16 mei 2018

Robuuste buitentafel

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.


Tuintafels nú vanaf € 2online!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Robuuste Tafels levert een breed scala unieke stoere tafels. Zowel uw geheel op maat handgemaakte stoere eettafel of uw direct uit voorraad leverbare robuuste eettafel hebben een zeer korte levertijd. U kunt hier meer lezen over de materiaal opties die er zijn en voorbeelden bekijken van de verschillende typen. Mijn naam is Stephen McConnell en ik ben opgeleid als interieur Architect.


U heeft bij woodindustries voor uw tuintafel keuze uit ca onderstellen tafelpoten en ook uw eigen ontwerp kunnen we voor u maken, een stoere robuuste buitentafel van ons is altijd uniek, er is dan ook nooit van dezelfde, de stoere buitentafels worden bij ons in eigen werkplaats vervaardigt, een tuintafel van Woodindustries is dan ook. De Denver teak tuintafel is een zeer robuuste tuintafel verwerkt uit de hoogste kwaliteit teakhout. De dikke, lange planken op een trapeze vormig onderstel geven deze tafel een unieke, landelijke uitstraling.

Doordat de denver teak tuintafel geborsteld wordt, komt het hout volledig tot leven. Zo kunt u ervoor kiezen om het hout te laten roken, wat het een donkerdere kleur geeft. We kunnen het zelfs tweemaal voor u roken om de donkere kleur verder door te voeren. Samen met het onderstel zorgt het ervoor dat een robuuste industriële tafel met metalen onderstel bij ons altijd mogelijk is! Grote robuuste tuintafel uit een stuk van populieren hout.


Vers gezaagde boomstammen, mooie brede bladen. Een tuintafel is eigenlijk niet te missen in je tuin. Het geeft je de mogelijkheid om heerlijk buiten te genieten van het mooie weer onder het genot van een hapje en een drankje. De houten tuintafels in onze collectie geven je tuin een warme, maar ook robuuste uitstraling. In ons aanbod vind je verschillende soorten houten tuintafels.


De keuze voor een eetkamertafel kopen moet dan ook een goede keuze zijn. De collectie rustiek eiken tafels. Van het kappen van ons rustiek eikenhout, tot het monteren van de robuuste eettafel bij u thuis, is een heel proces. Kies uit 6producten vanaf € 250. Ruim assortiment online bestellen!


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online.

Onderdeel van Outdoor Toys Krimpen. Geopend op woensdag en zaterdag van 9. Daarnaast is een ronde tafel makkelijker te combineren in de wat kleinere ruimtes. Hoe groot je tuintafel moet zijn hangt uiteraard af van het gezelschap en de ruimte in je tuin.


Het model van de tuintafel is gebaseerd op een klassiek kloostertafel model. De zichtbare slotbouten en opliggende voetbalk geven de tafel een extra robuuste uitstraling. Deze massief eiken klooster- tuintafel is extra. Praktisch en robuust: deze tuintafel maak je zelf.


Aan deze flinke tuintafel kunnen met gemak acht man zitten. En met een beetje indikken op een bankje zelfs nog meer. Door het slimme ontwerp oogt de tafel stevig en zwaar, terwijl hij eigenlijk heel slank is. Dit is een tafel uit de categorie: als ’ie staat, dan staat ‘ie. De James tuintafel 240x1is de jeans onder de tuintafels!


Mede door de grote collectie houtafwerkingen, stijlen en grofheden, kunt u uw tafel geheel naar wens samenstellen. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor robuust eiken, of oud eiken, zelfs teak behoort bij ons tot de opties. Gister zelf weer eens een levering gedaan, blijft leuk om te zien waar de meubels komen te staan. Ik heb nog een aantal maten van deze tuintafel , zal na een tijdje op een mooie manier vergrijzen.


Deze robuuste tuintafel en metalen klapstoeltjes zijn in een mooie achtertuin komen te staan in Voorschoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.