maandag 28 mei 2018

Gaas konijnenren

Gaas konijnenren

Haal vandaag nog gaasje in huis. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bestel jouw konijnenren bij Discount4Pets. Dé online dierenspecialist!


Gaas konijnenren

Hoge kwaliteit producten voor jouw konijn te bestellen bij Discount4Pets. Welk gaas is het meest geschikt voor het maken van een konijnenren ? Wij gebruiken het gaas zelf als afrastering met een houten frame, dit gaas leent zich daar perfect voor. Het is stevig, gemakkelijk te spannen en slijtvast. Deze foto is jaar na het aanbrengen van het gaas gemaakt en zit nog overal strak en is vrij van roest. Wij hebben op deze foto 19x19xmm gaas gebruikt.


Daardoor heeft het konijnengaas nu een extra laagje zink eromheen zitten. Dit zorgt ervoor dat het konijnengaas niet gaat roesten en het een langere levensduur heeft. Wanneer je geen verzinkt konijnengaas zou gebruiken, wordt het gaas na een tijd dunner en kunnen er ongewenste roofdieren in het konijnenhok komen of je konijn kan zelfs ontsnappen. Mijn vriend gaat de konijnenren uitbreiden Zelf heb ik gelezen dat kippengaas niet zo geschikt is, omdat ze hier snel achter blijven haken of het doorknagen. Is dat verstandig, gaas oid onder een verplaatsbare konijnenren ? Onze nijnen zijn nogal van het graaflustige type, je kunt ze nog geen minuten zonder toezicht op het gras laten, of ze proberen al een hol te graven.


Gaas konijnenren

Wel fijnmazig gaas gebruikt, er lag gaas onder de grond voor een klein deel waar de konijnen van de vorige bewoners zaten en dat was kippengaas, daar hadden de konijnen wel een stukje van open geknaag of het was niet goed geleg dat weet ik niet. Met stevig ijzerdraad of staaldraad en gaas kun je een goed hekwerk bouwen. Bij Welkoop is gaas , prikkeldraad en ijzerdraad van verschillende lengtes en diameters te vinden.


Met dit ijzerwerk en wat tuinpalen, is het een fluitje van een cent om een stevige omheining neer te zetten. Om te voorkomen dat je konijn er van door gaat, maar toch er voor te zorgen dat hij zonlicht en frisse lucht binnenkrijgt, moet je een bepaald gedeelde van de konijnenren afdekken met gaas. Een konijnenren maken is leuk, maar het moet wel goed functioneren als buitenlocatie voor jouw konijn. Op zoek naar een konijnenren ? Zo kan je, indien je meerdere rennen koopt, zelf bepalen hoe groot je de ren maakt. Hoe hoog moet het gaas van een konijnenren zijn?


Met afzet, zoals bijvoorbeeld het dakje van een schuilhok, een balk in de breedte of iets dergelijks, kunnen ze zelfs nog hoger springen. Wij adviseren om voor het permanente verblijf zeker een hoogte van meter aan te houden. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Fijn gaas voor een dierenverblijf. Alle gaas vind je op beslist. Wil je een dierenverblijf maken, zoals een ren voor kippen of konijnen, dan gebruik je bij voorkeur fijn gaas. De mazen van dit gaas zijn klein waardoor er geen kans op ontsnappen is. Geplastificeerd gaas brengt het risico met zich mee dat knaagdieren aan het plastic gaan knagen.


Voor hen is metaal gaas beter. Het weren van marters, ratten en ander ongedierte uit uw tuin. Het beschermen van uw gewassen. Daarom heeft Agradi konijnenrennen voor je!


Dit zijn hekwerken van circa een halve meter hoogte waarin je konijn vrij kan lopen op bijvoorbeeld een grasveldje. Van een losse metalen draadren tot een grote, houten konijnenren , van een konijnenren voor buiten tot een binnenren: voor ieder konijn en voor iedere tuin hebben wij de juiste konijnenren. Bekijk snel ons complete aanbod kleine en grote konijnenrennen ! Er zijn diverse dingen die je nodig hebt als je zelf een konijnenren wil maken. Het gaat om de volgende zaken: Een goede bouwtekening voor konijnenren zelf maken.


Konijnenren zelf maken: de benodigdheden. Een gezonde portie motivatie en geduld. Kan de kippenren of konijnenren hekwerk in de tuin direct tegen het huis. Natuurlijk kunt u uw kippenren direct aan de muur vast maken.


De verbinding met de muur is solide en de dieren kunnen er niet tussendoor. Door de tuindeur in de ren, die is voorzien van een degelijk slot, is het voor ongenode gasten lastig om binnen te komen. U kunt zowel de konijnenren los plaatsen als ook in combinatie met een konijnenhok.


Gaas konijnenren

Als u graag de ren samen wil plaatsen met een van onze konijnenhokken kunt u bij twijfel contact opnemen met onze klantenservice. Grote konijnenrennen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.