donderdag 10 mei 2018

Eurom golden 2000 ultra rcd aanbieding

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel Eurom Golden bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 660. Bespaar tot wel via kiesproduct.


The strong reflector allows for high efficiency, making cold nights a lot better to handle. De sterk weerkaatsende reflector zorgt voor een hoog rendement waardoor het op koele avonden nog heerlijk vertoeven is. De terrasverwarmer biedt je verschillende ophangmogelijkheden en beschikt over standen.


De korte, intense warmtegolven van de terrasheater zorgen ervoor dat je het snel warm hebt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alle actuele Terrasverwarmer aanbiedingen van meer dan 1webshops in één overzicht.


Uw product tot goedkoper. Alle merken terrasverwarming online. Grootste aanbo de laagste prijzen. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Nu in de aanbieding van 459. Met afstandbediening en dimmer!


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste Eurom Terrasverwarmer deal scoort. Altijd de beste prijs Alleen betrouwbare winkels Elke dag nieuwe aanbiedingen. Door de dubbele isolatie wordt de bovenzijde (d.i. de zijde waar de ophangbeugel bevestigd zit) niet extreem heet. Straler met ophangbeugel, elektrokabel en stekker 2. Het unieke aan de Golden tube-lamp is dat hij is voorzien van een laagje bladgoud wat zorgt voor een reflecterend effect waardoor de warmte nog intenser wordt.


De Ultra bereikt ultiem rendement voor een vriendelijke prijs. Deze terrasverwarmer is uitgevoerd met een strakke, zwarte behuizing. De bovenkant van de heater wordt niet heet, waardoor je hem veilig onder alle soorten afdaken en parasols kunt gebruiken. Heel vervelen maar gelukkig kunt u een nieuwe lamp kopen. Deze infrarood heater met speciale Golden tube-lamp biedt je verschillende ophangmogelijkheden en heeft warmtestanden.


Houdt er wel rekening mee dat voor het vervangen van een lamp enige technische kennis nodig is. Wanneer de lamp tijdens het vervangen beschadigd vervalt deze garantie. Wij raden dan ook aan dit te laten doen door een professional. Reservelampen passen enkel in het genoemde type toestel.


In Nederland wordt het buitenleven steeds populairder. Daarom hebben wij in ons assortiment Eurom Golden terrasstralers opgenomen. Deze types zijn professioneel inzetbaar maar nu ook voor de consument betaalbaar.


Door middel van de meegeleverde afstandsbediening is de terrasstraler van afstand aan en uit te schakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.