dinsdag 8 mei 2018

Roxasect motten

Complete Assortiment Verkrijgbaar. Koopjesdrogisterij 3 Betrojouwbaar. De voordeligste online Drogist. Voor het bestrijden van ongedierte! Gratis thuisbezorgd vanaf €25.


Roxasect motten

Roxasect Motten prijzen vergelijken. Bestel hier tuinartikelen. Vliegen en muggen Mieren en kruipende insecten Zilvervisjes Motten Muizen en overig. Ideaal bij een mottenplaag.


De natuurlijk werkzame stof is pyrethrine. De stof wordt fijn door de ruimte verdeeld en blijft in de lucht zweven. Daarnaast kunnen motten ook niet tegen extreme koude, het invriezen van kleding, bij voorkeur gedurende dagen bij -20ºC, kan uitermate effectief zijn. De mottenballen zijn per stuk verpakt. Het witte zakje niet verwijderen.


Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca. Dit papier geeft geleidelijk een kleine hoeveelheid ademhalingsgif af, dat kledingstukken en wollen goederen beschermt tegen motten. Ben jij helemaal klaar met al die motten in je kledingkasten en die gaatjes in jouw mooie kleding en dekens?


De werkzame stof werkt als ademhalingsstof en prikkelt het zenuwstelsel. Daarna volgt een verlamming waardoor de mot doodgaat. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Als deze materialen zijn gecombineerd met kunstvezels vist de larve als het ware het natuurlijk materiaal er tussen uit. Na deze periode worden larven poppen die na tot weken uitkomen tot motten.


Overigens zijn motten geen echte vliegers. Ze gebruiken hun vleugels alleen als dit echt noodzakelijk is. Gif en reukloze val voor het opsporen van motten in kleding, tapijten, stoffen, gordijnen etc. Wanneer motten op de val terecht komen worden ze vervolgens door de lijmlaag op de val vastgehouden. De lijmlaag op de val houden de motten vast.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Door verdamping van de actieve stof, dat op het zenuwstelsel werkt, gaat de mot dood. Bij inademing van de stof treedt er een prikkel van het zenuwstelsel op. Het middel heeft een bereik van kubieke meter. De sprays, vallen en vangers zorgen ervoor dat je huis binnen een korte tijd verlost is van insecten.


Roxasect motten

Hoe je de dieren wilt wegjagen is aan jou. Mannelijke motten worden door de feromonen aangetrokken. De mannelijke motten komen op de lokstof af en worden dan door de lijm op de val vastgehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.