maandag 14 mei 2018

Port zelande sauna

Bekijk nu het grootste Sauna assortiment van Europa en shop nu online. Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Kom lekker tot rust tijdens je vakantie in de sauna. Badkamer met sauna , bubbelbad en. Dit keer bezoekt de familie Port Zélande,.


Uitwaaien aan zee in Comfort, Premium en VIP cottages voor tot personen.

Maar er zijn ook aangepaste mindervaliden cottages, compacte appartementen, Lodgetenten voor het betere buitenleven en Kindercottages mét speeltuintje. Naast zwemmen kan je ook een avontuur beleven in de 1meter lange wildwaterbaan of de donkere Turbo Tunnel, waar een sterke waterstraal je met een rubberband door een tunnel stuwt. Center Parcs Port Zelande gemaakt door TripAdvisor-leden. From your cottage, Grevelingen and the North Sea Beaches are just a short walk away: Port Zélande is a Mecca for water sports enthusiasts and beach lovers! Bekijk de activiteiten van vakantiepark Port Zélande - Ouddorp in Nederland.


Reserveer uw activiteiten vooraf online! Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Op de 2de en 3de plaats Port Zélande en De. Koop nu en bespaar geld vandaag.

Profiteer van deze aanbieding! Schrijf je Gratis in en Ontdek Jouw Stad voor een Onverslaanbare Prijs! Zwemparadijs aqua mundo port zelande Dit subtropische zwemparadijs heeft veel te bieden.


Zo bevindt het zwembad van Port Zélande zich niet onder een dome en is het dak iets lager. Hierdoor voelt het wat compacter allemaal, maar vergis je niet: dit zwembad is zéker leuk en staat garant voor een te gekke ervaring voor jong en oud. Ook hier tref je een golfslagba wildwaterbaan, diverse glijbanen, sauna , turks stoomhad en buitenbad. Geniet van onze restaurants onder de palmen: Italiaans, pannenkoeken, een rijk buffet, grillspecialiteiten en snelle snacks.


Doe dan je boodschappen in onze supermarkt, bestel een pizza of laat je ontbijt of Table Cooking pakket bezorgen! Het sauna en beauty centrum van Zeeland en Zuid west Nederland. Scandinavische sfeer in prachtige omgeving. Wellness zoals het bedoeld is. Informatie over de accommodatie Duiken, surfen, zeilen, - Port Zélande is gemaakt voor spectaculaire sporten.


Ouddorp en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Neem je volle spaarkaart(en) same n met het geldige toegangsbewijs mee naar Aqua Mundo Port Zélande. In de Aqua Mundo in Port Zélande kunt u rustig pootje baden een sauna nemen of u lekker laten masseren in het Beauty Center. Spanning opzoeken kan ook in de 1meter lange wildwaterbaan of wat dacht u van een ritje door de spectaculaire donkere Turbo Tunnel?


Een glijbaan met grote banden waar een. Je vindt het park tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel (minimun lengte hiervoor is meter), golfslagbad en Water Playhouse! Met het strand van Julianadorp aan Zee op slechts km afstand is dit een heerlijk vakantiehuis voor een vakantie aan zee. De woning heeft een zeer comfortabele living en is luxe ingericht. De privé- sauna en zonnebank zijn heerlijk tijdens deze vakantie.


Het huis is van alle gemakken voorzien. Port Zélande ligt direct aan het Grevelingenmeer en is hiermee een eldorado voor waterliefhebbers. Zwemmen en spelen aan het stran maar ook (leren) kitesurfen en Blokarten is mogelijk op wandelafstand van Port Zelande.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.