woensdag 16 mei 2018

Hedera helix goldheart

Kies zelf het bezorgmoment en laat de Hedera Helix zonder gesjouw thuisbezorgen. Hét online tuincentrum met meer dan 20. Ruim keuze, goedkoopste bezorging kwaliteit tegen lage prijzen!


Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout.

Binnen werkdagen geleverd. Hedera helix ‘Goldheart ’ Goudbonte kleinbladige klimop. Uitstekend te gebruiken voor het begroeien van schuttingen en hekwerken. Gebruik 5-planten per strekkende meter en uw hekwerk of schutting is binnen jaar volledig dichtgegroeid. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


The bright foliage of this Ivy is accompanied by shiny black fruit each autumn. Ivy is the perfect climber for brightening up a shady corner of the garden or patio, although be aware of the final dimensions of the plant.

Hierdoor heeft deze goudbonte Hedera weinig verzorging nodig. De klimplant bloeit in de herfst en levert nectar voor de bijen als er weinig andere planten bloeien! Leuk als hedera haag, tegen een muur of schutting! De Hedera Goldheart is een geelbonte klimop. De klimop stelt niet veel eisen aan de standplaats.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Het blad is geelgroen gevlekt en is het gehele jaar wintergroen. Large Plants Ivy Plants Evergreen Climbers Hedera Helix Planting Seeds Back. De hedera is winterhard en wintergroen.


Deze bonte klimop is een trage groeier. Het is dan ook een zeer geschikt soort voor begroeiing van een muurtje waarbij u wilt voorkomen dat de hele muur groen zal worden. Hecht zich vast met zuignapjes. De ´ Goldheart ´ dankt zijn naam aan zijn prachtige groene blad dat is voorzien van een prachtig goudgeel hart.


De ‘ Goldheart ’ is een langzaam groeiende Klimop. Deze Klimop is een ideale klimmer voor het maken van een fantastisch mooie tuinafscheiding of het bedekken van een.

Ze zijn snelgroeiend en doen het goed tegen schuttingen of een muurtje. Hedera Helix klimops vormen ideale nestmogelijkheden voor onder andere Merels en Haagmussen. Heel geschikt om donkere hoeken in een tuin te laten oplichten. Bovendien laat deze klimop zich goed combineren met de schitterende, witbloeiende klimplant Solanum jasminoides ‘Album’.


Klimplanten BIJZONDERHEDEN. Deze snelgroeiende klimop heeft een groen blad met een geel hart. De naam zegt het al deze hederea heeft een opvallend geel hart. Deze klimop is geschikt om een muur, schutting of gaas te laten begroeien, het is een zelfhechtende plant die niet al te snel groeit. Guaranteed best value, low prices, fast delivery, special offers.


Zo geef je je klimop een goede start. Wil je de klimop tegen een gaaspaneel, schutting of gevel laten groeien? Dan plant je gemiddeld tot planten per strekkende meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.