donderdag 31 mei 2018

Tuinposter xxl

Tuinposter Vanaf € 1een tuindoek! Op zoek naar een groot formaat tuinposter ? Wilt u een groter formaat bestellen dan kan dat ook. Neem hiervoor even contact op.


Heb je een kale schutting, schuur of bedrijfsgevel?

Dan is een tuinposter XXL hier super geschikt voor. Dan kun je kiezen uit diverse grote formaten. Dit is niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook om te gebruiken als gevelreclame. Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin.


Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Verkrijgbaar in elke afmeting en met verschillende ophangsysteem.

Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin. Afbeelding naar wens aanpassen op de site. Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld. Upload uw eigen foto of kies gratis een foto uit onze top collectie.


Ben je die saaie muur of schutting helemaal zat? Versier uw tuin met een van onze prachtige tuindoeken. Bekijk dan snel ons luxe aanbod en bestel je favoriete tuinposter online. Uniek aanbod Klantbeoordeling 8. Overzicht van voorbeeldtuinen met daarin hoe een tuinposter uw tuin kan verfraaien of een kleine tuin diepte kan geven. De tuinposter bestaat uit een stevig doek.


Door het stevige doek is de tuinposter geschikt voor. Vergroot je naamsbekendheid door een spandoek te laten bedrukken met je bedrijfslogo. PosterXXL maakt gebruik van scheurvast, stevig en waterbestendig PVC-zeil.


Fleur je tuin, terras of balkon op met een tuinposter. De prijzen liggen verhoudingsgewijs gelijk aan de prijzen van onze vaste formaten. Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat.

XXL tuinposter in zwart wit met quote. Afmeting: 70x100cm, gemaakt van weersbestending materiaal voorzien van metalen ringen. Tuindoek, tuinposter of canvas met eigen afbeelding maken of kies een afbeelding uit de galerij. Dé beste kwaliteit tuindoek en canvas. Tuinschilderijen creëren sfeer in je tuin.


Kies uit vele motieven en kleuren en bestel eenvoudig een tuinschilderij via de website. Verschillen van beschikbaar fotobehang. Wij zetten het voor u op een rijtje en verklaren waarom wij voor het fotobehang hebben gekozen dat bij ons te koop is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.