maandag 14 mei 2018

Stelconplaten

Stelconplaten

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs. Vind stelconplaten kopen het nu op Kensaq. De platen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, en zijn snel een eenvoudig te verwerken.


In samenwerking met de fabrikant Meteoor, levert Dam Beton de originele stelconplaten : zowel gebezemd als glad afgewerkt. Het is mogelijk om de stelconplaten met of zonder stalen rand te leveren. Door de hoge kwaliteit van onze stelconplaten zijn ze toepasbaar voor diverse doeleinden. FVR-Trading levert originele stelconplaten in alle soorten en maten.


Wanneer u er voor kiest om stelconplaten te kopen, kiest u voor een kwaliteitsplaat! Deze hoogwaardige betonplaten zijn standaard voorzien van hijsogen. De stelconplaten kunnen zowel met als zonder stalen hoekrand geleverd worden. Stelconplaten leveren en leggen. Daarnaast zijn betonplaten verkrijgbaar in alle soorten en maten en geschikt voor belastingen tot ton aslast.


De meeste platen kunnen we uit voorraad leveren. Vandaag besteld is dus binnen week in huis. Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten.


U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom. De terreinverharding met vele interessante mogelijkheden! Een verharding die eenvoudig te leggen is, er zo weer uit kan om later opnieuw te plaatsen op het door u. Vraag vrijblijvend naar onze ruime assortiment betonplaten tegen de scherpste prijzen.


Stelconplaten

Snelle levering en goede klantenservice! Met en zonder stalen rand voor tijdelijke of definitieve verharding. Platen zijn in verschillende afmetingen leverbaar (onder andere 200x200x16cm en 200x150x16cm) Nu al leverbaar vanaf € 1per m2. Huren is uiteraard ook mogelijk! Ze zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, van hevige regenval tot strenge vorst.


Op deze pagina vindt u uitsluitend betonplaten en stelconplaten van 200x200cm, in verschillende diktes. De betonplaten kunnen met stalen hoekrand of zonder hoekrand. Industrieplaten en betonplaten kunnen worden in eigen fabriek geproduceert en zijn geschikt voor o. Als u op zoek bent naar betonplaten, denkt u misschien niet meteen aan gebruikte betonplaten. Lees hier meer over de voordelen. Van Kalsbeek Beton, Ruim jaar de grootste betonmarktplaats van Nederland ! Naast nieuwe betonplaten heeft Dam Beton ook een groot assortiment aan gebruikte betonplaten.


Deze 2e hands betonplaten komen terug in. Door de sterkte van de plaat is deze geschikt voor veel toepassingen in de agrarische en industriele sector. De plaats is bestand tegen bijzonder zware belasting, extreme weersomstandigheden en puntsbelasting. Binnen werkdag uw offerte.


Betonplaten van hoge kwaliteit kopen? We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.